PSG’nin Şampiyonlar Ligi’nden men olayının detayı ortaya çıktı!

Real Madrid, Juventus, Bayern Münih gibi takımların UEFA'daki lobi çalışmaları sonucunda Paris Saint Germain kıskaca alındı. PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmemek için transfer döneminde 8 futbolcusuyla aniden transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint Germain’in, geride kalan yaz transfer döneminde Şampiyonlar Ligi’ne katılamama tehdidiyle karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı.

Barcelona’dan Neymar’ı 222 milyon euro’luk serbest kalma maddesini ödeyerek transfer eden PSG, transfer döneminin en tartışmalı kulübü olmuştu.

İspanyol gazetesi El Pais’in haberine göre, Juventus, Real Madrid ve Bayern Münih gibi kulüplerin baskısı sonucunda UEFA’dan Fransız kulübüne tehdit gibi bir ihtar geldi. UEFA’nın, Finansal Fair Play kurallarını yerine getirmemesi halinde gelecek sezon PSG’yi Şampiyonlar Ligi’ne almamak konusunda Fransız ekibine ihtarda bulunduğu öğrenildi.

UEFA’dan gelen baskı üzerine harekete geçen kulüp başkanı Nasser Al-Khelaifi’nin teknik direktör Unai Emery ile irtibata geçtiği ve seçeeceği 8 futbolcu ile yolların ayrılması gerektiği talimatını verdi.

PSG Genel Menajeri Jean-Claude Blanc’ın yaşanan gelişmeler üzerine Di Maria, Javier Pastore, Blaise Matuidi, Lucas Moura, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa, Serge Aurier ve Thiago Silva’nn menajerleriyle iletişime geçti.
Bu futbolcular içinde Aurier Tottenham’a 25 milyon euro bedelle, Matuidi ise Juventus’a 20 milyon euro’ya satıldı.

PSG’nin Şampiyonlar Ligi’nden men olayının detayı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler PSG UEFA Real Madrid Bayern Münih Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi baskı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.