Poyraz Karayel 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Poyraz Karayel Ayşegül Çınar’dan boşanıyor

Poyraz Karayel 80. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı.Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Poyraz Karayel son bölümde aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Poyraz Karayel yeni bölümde evlilik dedikoduları başlayacak. Poyraz Karayel Ayşegül Çınar’dan boşanıyor. İşte Poyraz Karayel 80. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Poyraz Karayel 80. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Poyraz Karayel son bölümde aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Poyraz Karayel yeni bölümde evlilik dedikoduları başlayacak. Poyraz Karayel Ayşegül Çınar’dan boşanıyor. İşte Poyraz Karayel 80. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Poyraz Karayel dizisinin 15 Şubat Çarşamba akşamı 80. bölümü yayınlanacak. Poyraz Karayel yeni bölümü ile gerilim dolu dakikaların yaşanmasına neden olacak.

Poyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı

Poyraz Karayel 80. bölümde neler olacak?

Ayşegül’ün Çınar’dan resmi olarak boşanmasının ardından Poyraz Karayel yeni bölümde evlilik dedikoduları başlayacak. Ayşegül’ün Poyraz’a mesaj vermek istediğini söyleyen Sinan, babasından evlenme teklif etmesini isteyecek. Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında dikkat çeken bir diğer detay ise ekip kaçırılırken kendilerini kurtarmak üzere harekete geçen taraf bu kez Meltem ve Ayşegül olacak.

Ayşegül ile Poyraz, Sinan’ın sağlığına kavuşmasıyla birlikte müjdeli haberleri vermeye başladı. Çınar’dan resmi olarak boşandığını duyuran Ayşegül, Sinan ve Poyraz’ı oldukça mutlu etti. Ayşegül’ün yanlarından ayrılmasının ardından babasına “Mesajı aldın mı?” diye soran Sinan, Poyraz’ın Ayşegül’e evlenme teklif etmesini isteyecek.

Poyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı-2

Poyraz Karayel yeni bölüm özeti

15 Şubat’ta yayınlanacak olan yeni bölümde Poyraz ve arkadaşları eli silahlı kişiler tarafından havuzun içerisine sokulacak. Ayşegül’ün Çınar’dan boşanması ise herkesi mutlu ederken Poyraz “Nihayet iyi bir haber aldık” diyecek. Sinan ise Ayşegül’ün Poyraz’a mesaj gönderdiğini düşünerek babasına evlilik teklifinde bulunması yönünde ısrarcı olacak. Kaçırılan Poyraz ve arkadaşlarını ise Meltem Karayel ile Ayşegül kurtarmaya çalışacak.

Poyraz Karayel son bölümde neler olmuştu?

Ayşegül ve Sinan’ın eli silahlı adamlar tarafından kaçırılmasının ardından adamların bulunduğu mekana giden Poyraz ikiliyi kurtarmak için plan yaptı. Öte yandan Ayşegül ile Sinan’ın kaçırılması olayında Çınar ile Nevra’nın parmağının olduğunu düşünen Bahri, adamlarını da yanına alarak Nevra’nın evine gitti. Çınar’ın kafasına silah dayayarak Ayşegül ile Sinan’ın yerlerini söylememesi halinde Çınar’ı öldüreceğini söyleyen Bahri, Nevra’nın gözünü iyice korkuttu. Öte yandan kızını görme arzusuyla Ayşegül ile Poyraz’ın arasını bozmakla görevlendirilen Eda, Poyraz’ın evine yerleşmişti. Gidecek yeri olmadığını söyleyerek Poyraz’a yakınlaşan Eda, Ayşegül’ün kıskançlık krizi yaşamasına neden olsa da Poyraz geç olmadan gerçekleri kanıtlama fırsatı bulmuştu.

Poyraz Karayel 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Poyraz Karayel Ayşegül Çınar’dan boşanıyor ile ilgili etiketler Çınar Kanal D poyraz karayel 80. yeni bölüm fragmanı poyraz karayel ayşegül poyraz karayel son bölüm poyraz karayel yeni bölüm poyraz karayel 80. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.