Porto'nun gözlerden uzak tutmaya çalıştığı 100 kiloluk forveti!

Brezilya'nın ikinci lig takımlarından Paysandu Sport Club'da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki Walter Henrique da Silva'nın fotoğrafları gündem oldu.

Brezilya, ikinci lig takımlarından Paysandu Sport Club'da forma giyen 28 yaşındaki Walter Henrique da Silva'yı konuşuyor.

2010'dan beri Porto'yla sözleşmesi olan ancak fazla kiloları nedeniyle forma şansı bulamayıp sürekli başka takımlara kiralayıp gözlerden uzak tuttuğu Walter'ın fotoğrafları gündem oldu.

1.78 boyundaki Da Silva'nın 100 kiloya ulaştığı ortaya çıkarken, fotoğrafla ilgili futbolcu açıklama yapmak zorunda kaldı.

5a8ecd1461361f112473c453

Alman Bild gazetesinin haberine göre, Da Silva, '95 kiloyu aştığım doğrudur. Ama buradaki yemekler bir harika. Genellikle oyuncular alkol ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle kariyerlerinde problem yaşar. Ben ise kiloyla ilgili yaşıyorum. Kilo vermek için her şeyi yaptım ancak bu hiç kolay değil' dedi.

2010 yılında Porto, Internacional takımına Da Silva'nın transferi için 6 milyon euro ödemişti.

5a8ec58361361f112473c276

Silva'nın kilosuna rağmen ise büyük bir isteği var: Brezilya milli takımında forma giymek!

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla ilgili bir çok ilginç yorum da yapıldı. Kullanıcılar en çok "Bu halde futbol mu oynanır?" ifadesini paylaştı.

Porto'nun gözlerden uzak tutmaya çalıştığı 100 kiloluk forveti! ile ilgili etiketler Porto futbol walter da silva
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.