Podolski şov! Galatasaray - 24 Erzincanspor | Maç özeti ve goller

Ziraat Türkiye Kupası’nda 24 Erzincanspor'u konuk eden Galatasaray Podolski'nin attığı 5 golle coştu. Sarı-kırmızılılar adına De Jong'un gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldığı maçın diğer golünü Garry Rodrigues kaydetti. Maçın golleri, özeti ve tüm detayları karşılaşma bitiminde sitemizde.

Galatasaray, Türkiye Kupası E Grubu son hafta maçında Spor Toto 3. Lig ekiplerinden 24 Erzincanspor'u konuk etti. Tuzlaspor'un lider olarak üst tura çıkmayı garantilediği grupta sarı-kırmızılılar, 8 puanla ikinci, Erzincan 7 puanla üçüncü ve iddiası bulunmayan Elazığ ise 1 puanla son sırada yer alıyor. Serkan Tokat'ın yönettiği mücadelede Aslan Podolski'nin iki golüyle öne geçmeyi başardı. 24 Erzincanspor ise Yasin Dülger ve Ahmet Kaan Ergün ile beraberliği yakaladı. Üst üste atılan gollerden sonra Garry Rodrigues sarı-kırmızılı forma ile ilk golünü attı ve Galatasaray'ı tekrar öne geçirdi.

İkinci yarıda Podolski şov devam etti. Alman golcü üst üste attığı 3 golle Galatasaray'ı 6-2 öne geçirirken kariyerinde ilk kez bir maçta 5 gol atmayı becerdi.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

4. dakikada Galatasaray, Lukas Podolski ile maçta durumu 1-0'a getiriyor. Anagold 24Erzincanspor yarı alanında topu önüne alan Wesley Sneijder ara pasıyla Lukas Podolski'yi görüyor. Lukas Podolski penaltı noktasının hemen gerisinden yerden şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.

GOAL (Lukas Podolski) Galatasaray 1 - 0 Erzincanspor#Galatasaray #Erzincanspor #TurkishCup pic.twitter.com/sILg3lwooK

— World Football (@footymotion) 24 Ocak 2017

10. dakikada Galatasaray, Lukas Podolski ile farkı 2'ye çıkarıyor. Josue'nin pasıyla topla buluşan Lukas Podolski ilk goldeki gibi ceza sahasına girer girmez yerden şutunu çekerek kendisi ve takımı adına 2. golü atmayı başarıyor.

Podolski'nin ikinci golü. pic.twitter.com/6rpIELhXMM

— Galatasaray (@tribunGS) 24 Ocak 2017

15. dakikada Anagold 24Erzincanspor, Yasin Dülger ile durumu 2-1'e getiriyor. Sağ kanatta Oğuz Küçük pasını Yasin Dülger'e atıyor. Yasin, kaleci Cenk Gönen'in önde olduğunu görünce uzak mesafeden şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.

25. dakikada Anagold 24Erzincanspor, Ahmet Kaan Ergün ile beraberliği yakalıyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazında kazanılan serbest vuruş için topun başına Cenk Sarıtaş geçiyor. Cenk'in, kaleye çektiği şut baraja takılıyor ve ceza sahası içinde sağ çaprazda Ahmet Kaan Ergün'ün önüne düşüyor. Ahmet Kaan Ergün topu düzelttikten sonra çok sert bir şut çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.

27. dakikada Galatasaray, Garry Rodrigues'in golüyle maçta durumu 3-2'ye getiriyor. Sol kanattan iyi bindiren Martin Linnes son çizgiden ortasını penaltı noktasının soluna doğru gönderiyor. O noktada Lukas Podolski topun gelişine şutunu çekiyor fakat savunmaya çarpan top altıpasın önünde Garry Rodrigues'in önüne düşüyor. Garry Rodrigues'de yakın mesafeden şutunu çekiyor ve takımının 3. golünü atıyor.

Garry Rodrigues, Galatasaray formasıyla ilk golüne imza attı pic.twitter.com/UxGsS8nn8t

— Galatasaray (@tribunGS) 24 Ocak 2017

31. dakikada Galatasaray 10 kişi kalıyor! Orta alanda Nigel De Jong, rakibi Cenk Sarıtaş'ın yüzüne eliyle bir darbede bulunduğu için ikinci sarı kartını görüyor ve oyun dışı kalıyor.

50. dakikada Galatasaray, Lukas Podolski ile durumu 4-2'ye getiriyor. Ceza sahası içi sağ çaprazında Bruma ile girdiği duvar pasıyla topu tekrar önüne alan Lukas Podolski topu soluna çektikten sonra yerden tam köşeye şutunu çekiyor ve maçta 3. golünü atmayı başarıyor.

Lukas Podolski hat-trick yapıyor! pic.twitter.com/YUf6iLhDoj

— Galatasaray (@tribunGS) 24 Ocak 2017

55. dakikada Galatasaray, Lukas Podolski'nin golüyle durumu 5-2'ye getiriyor. Wesley Sneijder'in pasıyla ceza sahası içi sol tarafında topla buluşan Martin Linnes yerden pasını penaltı noktasının soluna doğru gönderiyor. Bu noktada Lukas Podolski topun gelişine şutunu çekiyor ve savunmayada çarpan top ağlarla buluşuyor.

Podolski'nin 4. golü pic.twitter.com/mIlJJz6wOC

— Galatasaray (@tribunGS) 24 Ocak 2017

63. dakikada Galatasaray, Lukas Podolski ile durumu 6-2'ye getiriyor. Savunmada Safa Yıldırım'ın pas hatasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Lukas Podolski, penaltı noktasının hemen gerisinden aşırtma bir vuruşla kendisinin 5, takımının ise 6. golünü atmayı başarıyor.

Podolski 5. golü. pic.twitter.com/F4KRSKxlfd

— Galatasaray (@tribunGS) 24 Ocak 2017

İLK 11'LER

Galatasaray: Cenk, Sabri, Semih, Ahmet, Linnes, de jong, Josue, Bruma, Sneijder, Rodrigues, Podolski

Erzincanspor: Ahmet, Emre Çapar, Kaan, Zeyne, Cebrail, Cenk, Yasin, Safa, Ömer, Oğuz, Ali Han Tunçer

Podolski şov! Galatasaray - 24 Erzincanspor | Maç özeti ve goller ile ilgili etiketler Galatasaray Garry Rodrigues video 24 Erzincanspor Maç özeti goller Podolski izle Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.