PKK'lı sağlıkçılar ve Kerkük ile Musul'da yaşayan Türkmenler

Gazeteci Ali Jean Çorakçı'nın yazısı...

Geçen hafta yazdığım ''PKK'lı Öğretmenler, PKK'lı Öğrenciler ve Akademisyenler ve Üniversiteler'' ile ilgili yazdığım yazıda baya bir olumlu dönüş aldım. Ondan size, sevgili takipçilerime çok teşekkürler.

Bu haftaki yazımda size PKK'lı Sağlıkçılar'dan bahsedeceğim;

Bu sözüm ona Sağlık eğitimi almış ve belirli bir yere gelmiş insanlar güneydoğu'da 7 haziran'dan itibaren resmen ölüm saçtılar. Askerlerimizi, Polislerimizi ve vatandaşlarımızı ameliyat ederken işi yavaşa alıp, yardımcı olmadılar. PKK'ya kaynak sağladılar ve Sağlığı, İnsanlığı çiğnediler..

Ülke genelinde 5 bin PKK'lı Sağlıkçının olduğu bunların çoğunluğunun Türk Silahlı Kuvvetleri, JÖH, PÖH gibi Özel Harekat bölümün geçen sene 7 haziran 2015'ten itibaren neredeyse 1 sene süren ''PKK süpürme operasyonu''nda güneydoğu şehirlerinde oldukları söylenmekte.

Özellikle Diyarbakır, Cizre, Tunceli, ŞanlıUrfa, Mardin Şırnak gibi Kürt nüfusunun yoğunlukta olduğu ve PKK Terörün halkı terörize ettiği yerlerde bu sağlıkçılar tamamen PKK'ya çalışmakta. Türk Askerini ve Polisi ağır yaralandığı zaman hastane'de işleri azaltıp, ölümlerine sebep olmaktadırlar.

En Son; Personel Sağlık Net editörünün edindiği bilgiye göre; Trabzon, Sakarya, İstanbul, Mardin, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da yürütülen soruşturmalar kapsamında çoğunluğu doktor 10 kişi ihraç edildi 90'nın üzerinde sağlık personeli gözaltına alınmıştır.

Hatta en son Kahramanmaraş'tan bir vatandaş PKK'lı Sağlıkçılar için imza kampanyası düzenledi, kampanya'ya baya bir katılım sağlandı.

Son söz olarak; Bizim istediğimiz tıpkı PKK'lı Öğretmenler gibi PKK'lı Sağlıkçıların da tamamen Sağlık Bakanlığı tarafından ihraç edilmesi, umarım en kısa sürede hepsinin işine son verilir ve yaptıkları bu ''terör propagandası'' ve ''PKK'ya yardım, yataklık'' direkt olarak 'adam öldürme'' suçlarından ceza evine gönderilir.

Bu Ülkede onların yerine çalışabilecek, Vatanlarını seven bir sürü Sağlıkçı işsiz, tıpkı Öğretmenler gibi onlar'da görevlerine geri dönebilirler!

Bu konuda hassas olup tıpkı PKK'lı Öğretmenler gibi bana özel ricada bulunan @teroretavizyok Twitter hesabını yöneten arkadaşlara selamlar..

Kerkük ve Musul'da yaşayan Türkmenlerle ilgili;

Kerkük'te sıkıntı büyük, en son Türkmeneli TV'nin Müdürü IŞİD tarafından saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti, burada Türkiye Cumhuriyetini, Devletini seven bir sürü insan var..

IŞİD ve PKK tehlikesiyle her sabah uyanan ve her gece işlerinden eve giderken sağ ve sollarına, arkalarını kontrol ederek giden Türkmenler için artık Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın yardımcı olması gerekir. Kerkük Türk'tür, Musul ile beraber Mustafa Kemal Atatürk'ün Misak'i Milli dediği Şehirleri kapsar..

Türkmen kardeşlerimizi yalnız bırakmayın ve onlara destek olun, Türkmenler hem Musul hem Kerkük'te hayatlarını zor idare ediyorlar ve Ülkelerini de seviyorlar. Onların sesi olmak, en azından Twitter'dan da olsa ki hepsi takip ediyor bizleri, onlara destek olun lütfen..

Haftaya görüşmek üzere...

Sevgili Takipçilerime özel not: 1-2 Ay içerisinde ''Alkolizm'' ile ilgili bir kitap çıkaracağım, daha önce yaşadığım zor günleri bu kitapta ve başka insanların alkolü nasıl bıraktıklarını, ölümden döndükleri ve Alkolün kötü etkilerini yazan güzel bir kitabim yolda.. şu an redaksiyon bitmiş durumda. Buradan Damla hanıma tekrar çok teşekkürler, onun emeği bu kitap konusunda çok büyük..

Özel Not2: Şunu unutmayın ki bizim Türkiye Cumhuriyetinin ve Türk Ordusunun, Polisinin yanında olan Kürt vatandaşlarımızla bir sıkıntımız yok. Bizim tek sıkıntımız PKK'yi hala Terör Örgütü olarak görmeyenlerdir.

Bana ulaşabileceğiniz Adresler:

canparis@hotmail.com ve sosyal Medya'dan https://twitter.com/alijeancorakci'dan ulaşabilirsiniz..

PKK'lı sağlıkçılar ve Kerkük ile Musul'da yaşayan Türkmenler ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.