Pistlerin yaşayan efsanesi yıkıldı! Usain Bolt fena geçildi... / VİDEO

Pistlerin yaşanan efsanesi Usain Bolt, kariyerindeki son bireysel yarış olan Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre finalini Justin Gatlin'e kaybetti.

Pistlerin yaşanan efsanesi Usain Bolt, kariyerindeki son bireysel yarış olan Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre finalini kaybetti.

Londra'da düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası erkekler 100 metre finalinde Justin Gatlin 9.92'lük derecesiyle altın madalya kazandı.

Kariyerinin son yarışına çıkan Usain Bolt, Gatlin ve Coleman'ın ardından 3. olabildi.

gatlin_bolt

Bireysel kulvardaki son yarışına çıkan efsanevi atlet Usain Bolt, 9.95'lik derecesiyle 3. sırada yer aldı. Gümüş madalya Christian Coleman'ın oldu.

Bolt'u ikinci kez geçen ABD'li atlet Justin Gatlin, 35 yaşında ve Bolt'tan 5 yaş büyük.

Finish sonrası göz yaşlarına hakim olamayan Gatlin, Usain Bolt'un önünde eğildi.

Erkekler 100 metrede dünya rekorunu Usain Bolt, 16 Ağustos 2009'da Berlin'de 9.58 ile kırmayı başarmıştı.

2017'deki en iyi 100 metre derecesi 9.82 ile Christian Coleman'a aitti. Onu 9.90 ile Yohan Blake ve 9.92 ile Akani Simbine takip ediyordu.

usain_bolt_gatlin

Pistlerin yaşayan efsanesi yıkıldı! Usain Bolt fena geçildi... / VİDEO ile ilgili etiketler Usain Bolt justin gatlin coleman dünya atletizm şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.