Pınar Altuğ'dan duygusal doğum günü kutlaması...

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar kimi zaman bir hayli duygusal olabiliyor. Bunun son örneğini Pınar Altuğ Atacan gösterdi. Rahmetli babasının doğum gününü kutlayan Atacan, bunun için henüz küçük bir çocukken babasıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını kullandı. Pınar Altuğ Atacan bu siyah beyaz karenin altına; “Keşke hâlâ yanımda olsan, keşke hâlâ senin küçük kızın olarak yine kucağında oturabilsem. Doğum günün kutlu olsun babacığım Niyazi Üçer Altuğ, seni çok özlüyorum” yazdı.

sdasd

PINAR ALTUĞ KİMDİR?

Pınar Altuğ, 2 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 6 yaşındayken anne ve babası boşanmış. St.Benoit Fransız Lisesinden 1994 yılında mezun olmuştur. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.

1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da "Pınar'ın Yemek Zevki" adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

Asıl çıkışını 2002 yılında yayınlanan "Çocuklar Duymasın" adlı dizide canlandırdığı Meltem karakteriyle yaptı. Dizi Türkiye'de izlenme rekorları kırdı ve 2005 yılına kadar yayınlanmaya devam etti. Persil'in reklam yüzü oldu, bir çok reklamda oynadı. 2003 yılında kendi adıyla "Pınar'ın Mutfağından" yemek kitabını çıkarttı. 2004,2005,2006 yıllarında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi ve boşandı. 2008 yılından beri Yağmur Atacan ile evlidir. 27 Ocak 2009 tarihinde Su adını verdikleri kızları dünyaya geldi.

Pınar Altuğ'dan duygusal doğum günü kutlaması... ile ilgili etiketler Yağmur Atacan pınar altuğ atacan paylaşım Açıklama kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.