Pınar Altuğ'a takipçisinden ölüm tehdidi!

Pınar Altuğ, yıllar önce başörtüsüyle ilgili olarak yaptığı açıklama yüzünden geçtiğimiz günlerde takipçisi tarafından tehdit edildi. Oyuncu, tehtid eden kişi hakkında savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

Pınar Altuğ’un yıllar öncesinde başörtüsü ile ilgili yaptığı açıklama yüzünden geçtiğimiz günlerde tehdit edildi. Oyuncu tehdit eden kişi hakkında savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ yıllar önce katıldığı bir televizyon programında yaptığı türban ile alakalı açıklamalardan dolayı sosyal medya hesabından tehdit edildi.

1610913_9792e6f2c6e9af93977d6614d56f7f54_640x640

Oyuncu: "Bu beni rahatsız ediyor. Biz Atatürk'ün çocuklarıyız. Bize yıllardır öğretilen bir kılık kıyafet kanunu var ve hep onun peşinden gittik. İnandığı için türban takılıyorsa sonuna kadar saygım var. Ama eğer şekilcilik olarak takılıyorsa o zaman tepki gösteriyorum" açıklamalarında bulunmuştu. Bunun ardından takipçisi yeniden bu sözlerini hatırlatarak Altuğ’u tehdit etti.

Konuyla ilgili konuşan oyuncu, "Hesap anında kapatıldı. Avukatım konuyu takip ediyor" dedi. Pınar Altuğ, ayrıca profilini yorumlara kapatmayacağını da sözlerine ekledi.

Pınar Altuğ'a takipçisinden ölüm tehdidi! ile ilgili etiketler Pınar Altuğ başörtü tehtid
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.