Pia ve Yeşim Demir kalemlerini birleştirdi: Gritopya çıktı!

Destek Yayınlarının iki başarılı yazarı, Pia ve Yeşim Demir dünyanın geleceği için kalemlerini birleştirdi.

Gelecekte yaşanabilmesi muhtemel bir dünyayı öngörerek ortaklaşa kaleme aldıkları romanda, çok farklı bir çağda dünyamızın içine düştüğü karanlık, usta bir kurguyla bütünleştiriliyor.

Bu kitap, aklınıza belki de hiç gelmeyecek olan gelecekteki yaşam formlarını, dünyanın karanlığa doğru sürüklenişini ve insanlığın geldiği son noktayı hayal dünyanızın sınırlarını zorlayarak anlatıyor. Belki de yaşadığınız ama farkına bile varmadığınız çağın güzelliklerini kaybolmadan önce, son bir uyarı mahiyetinde kelimelere dökerek haykırıyor GriTopya.

İki yazarın hayal güçlerini birleştirerek ve bir fener edasıyla içinde yaşadığımız çağın karanlığına doğrulttuğu kitabı GriTopya raflardaki yerini aldı.

Aslında bu kitap bir çağrı; doğaya, yediğin ekmeğe, içtiğin suya, aldığın nefese sahip çıkman için belki de son çağrı...

Arka kapaktan:

Evrenin nazar boncuğuydu Dünya…

Ta ki herkes kendini tanrı ilan edene dek…

Gözü aç yaratıklarız biz.

Doğa ne kadar verdiyse, bir fazlasını götürdük beraberinde.

Doymadı insan…

Kaç medeniyeti yuttu menfaatlerinin uğruna…

Yetmedi, sonunda patladı Dünya.

Ütopya’dan Distopya’ya…

DCIbf_9W0AAEub_

Pia ve Yeşim Demir kalemlerini birleştirdi: Gritopya çıktı! ile ilgili etiketler pia yeşim demir gritopya destek yayınları
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.