Payitaht Abdülhamid 44.bölüm fragmanı izle!

TRT 1 ekranlarında her bölümü soluksuz izlenen dizi bu akşam 43.bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. Abdülhamid, Parvus’u siyasi olarakta geçmekte ve bu durum Parvus'u rahatsız ediyor.Yayınlanan bölümü ile izleyicilerin nefesini kesen dizi reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. haftaya neler olacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor.Payitaht Abdülhamid 44.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Payitaht Abdülhamid 44.bölüm fragmanı izle! Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi bu akşam 43.bölümü ekranlara geldi. Gerilimin tırmandığı dizi izleyici tarafından hayranlıkla izleniyor. Reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakan dizi büyük ilgi ile takip ediliyor. Başrollarinde Bülent İnal ve Özlem Conker gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi hikayesi ile de izleyiciden tam not alıyor.Payitaht Abdülhamid 44. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümünde neler olacak? Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

cats_9

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid, Parvus’u sadece satranç masasında değil, bütün siyasi hamlelerinde de mat etmekte ve Parvus giderek daha çok bilenmektedir.

Parvus, Ruslar ve Bulgar çeteleri üzerinden oyununa devam ederken, Abdülhamid’i ve Osmanlı İmparatorluğu’nu bu kez uluslararası, büyük bir krizin içine sokacaktır.

Öte yandan, Gertrude Bell, Arap Medeniyetinin yükselmesi için Osmanlı’dan bağımsız olmaları gerektiğini düşünmektedir. Abdülhamid’e karşı gizliden bir stratejik savaş başlatır.

Fehim Paşa, Payitaht’taki afyon ticaretinin önünü kesmeye çalışırken, sarsıcı bir ihanetle karşılaşır.

Bidar Sultan ve Seniha Sultan arasındaki sular bir türlü durulmamaktadır. Seniha Sultan, Mehmet Selim’in ve karısı Handan’ın Saraya gelmesini sağlar. Onun bu hamlesi planladığı gibi Abdülkadir’in ve Bidar Sultan’ın keyfini fena kaçıracaktır.

Rus gemileri Osmanlı sularına girmiş, her şey Parvus’un planladığı gibi işlemektedir... Abdülhamid’in bu defa çıkacak krizin önünü alması çok zor görünmektedir.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 42.BÖLÜM ÖZETİ

Sultan Abdülhamid, keskin zekasıyla Parvus’un oyununu bozmuş, büyük bir katliamın olmasını engellemiştir.

Bu sırada İngiltere’den Payitaht’a henüz gelmiş olan ‘Çöl Tilkisi’ Gertrude Bell, Abdülhamid’in huzuruna çıkar. Osmanlı topraklarında kazı yapmak için izin ister. Ancak genç kadının Abdülhamid’in hilafetini bitirmek için büyük bir planı vardır.

Mahmud Paşa ve Selim Paşa Sadrazamlık yarışı içindeyken, Sabahattin ve Abdülkadir de Pakize’yi evlenmeye ikna etmek için yarışa girmiştir adeta.

Parvus, peşinde olduğu Fehim Paşa’yı tuzağa düşürmek için bir plan hazırlar.

Fehim Paşa, Parvus’un tuzağından kurtulabilecek mi?

Hatice ve Kemalettin’in birbirlerine olan hislerini öğrenen Vasfi Paşa ne yapacak?

Abdülhamid kendisi hakkında İslam dünyasını kışkırtan, Bell’in planının ortağı sahte Seyyid’in maskesini düşürecek mi?

41.BÖLÜM ÖZET

Meyid, Abdülhamid’e Parvus’un sırlarıyla dolu olan kasadan bahseder. Vladimir ölürken bu gizli kasanın anahtarını Meyid’e vermiş, bu sayede Parvus’un ajanlarıyla kurduğu iletişim ağına ulaşılmıştır.

Parvus’un yabancı bir posta teşkilatı aracılığıyla, şifreli bir şekilde haberleştiğini fark eden Abdülhamid, şifreleri çözüp, devleti hakkında kurulan hain planları ortaya çıkarmaya çalışır.

Öte yandan Parvus, tarihi bir katliam yaratacak büyük bir isyan çıkarmanın hazırlığındadır.

Payitaht'taki afyon ticaretinin peşine düşen Fehim Paşa, Abdülhamid’in emri dışında hareket eder. Bunu fark eden Meyid, Fehim Paşa’dan şüphelenmeye başlar.

Selim Paşa, kızının mezar taşından alınan harfleri Sarayda görünce, Herzl’ın tuzağına düşer ve kızının ölüm emrini Paşalardan birinin verdiğinden emin olur. Adaleti sağlamak için Mahmud Paşa ile Sadrazamlık mevki için büyük bir yarışa girer.

Efsun’un planı işlemiş, Bidar Sultan, Pakize’yi Abdülkadir’le evlendirmeye niyetlenmiştir. Ancak, bu sırada Sabahattin’in Pakize’ye yaptığı evlenme teklifi ortalığın karışmasına neden olur.

Pakize, Sabahattin’le mi Abdülkadir’le mi evlenecek?

160320182129285633121_2-41
PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİ'NİN KONUSU NEDİR?

Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor. Proje Tasarımı Osman Bodur’a ait ve senaryosunu yine Osman Bodur ve Uğur Uzunok’un üstlendiği “Payitaht - Abdülhamid”, II. Abdülhamid Han'ın bu son 13 yıllık döneminde meydana gelen olaylar çerçevesinde Batılı devletler “yeni yüzyılı” kendileri için dizayn etmeyi arzularken, karşılarına dikilen yürekli adamın hikâyesini seyirciye aktaracak.

1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, 'Mücadele!’ Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.

TRT’nin “Filinta” ve “Zeyrek ile Çeyrek’ dizileri ile Türkiye'nin ilk Hollywood projesi olan -Y Production ile ortak yapımını üstlendiği- "The Ottoman Lieutenant- Osmanlı Subayı" filmine imza atan, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin ortak olduğu ES Film’in yeni projesi “Payitaht- Abdülhamid”in çekimleri, İzmit'teki Seka Film Platosunda tamamen yenilenen, döneme uygun hale getirilen setlerde başladı. Platoda ayrıca, Yıldız Sarayı'nın belirli mekanları da birebir inşa edildi. Dönemin diğer kahramanlarının da, kurgusal öğelerle yer alacağı dizide, İzmit Seka Film Platosu dışında, çeşitli tarihi mekanlar ile birlikte İstanbul'da Yıldız, Dolmabahçe ve Eyüp bölgeleri ile Yalova ve İzmit'te de dış çekimler yapılacak.

Görüntü Yönetmenliğini Filinta’nın muhteşem görüntülerine imza atan Sami Saydan üstlenirken, Uygulayıcı Yapımcılığını Özlem Taşpınar, Sanat Yönetmenliğini Yelkan İşkorkutan, Sanat Danışmanlığını Reza Hemmatirad, Kostüm Tasarımını Barış Karaca, Tarih Danışmanlığını Azmi Özcan, Konsept Danışmanlığını Selman Kayabaşı, Cast Direktörlüğünü Tuncay Altınoğlu, Kurgu Yönetmenliğini Kemalettin Osmanlı ve müziklerini Yıldıray Gürgen üstleniyor. Dizinin Post ve Mix’ini Üs Yapım üstlenirken, Efekt ve CGI’lara Digiflame imza atacak.

Payitaht Abdülhamid 44.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Payitaht Abdülhamid 44bölüm fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.