Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonu ne zaman başlayacak?

TRT kanalının popüler dizilerinden Payitaht Abdülhamid sezona ihanet sırlarıyla veda etmişti. Payitaht Abdülhamid dizisi yeni sezon için çekimlere devam ederken dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu. Peki Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosuna kimler dahil oldu? Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid'in konusu ne? Dizi severler için merak edilen soruların cevaplarını derledik...

TRT 1'in popüler dizilerinden Payitaht Abdülhamid dizisi için yeni sezon çekimleri devam ediyor. ES Film'in yapımcılığında çekilen, senaryosunu Uğur Uzunok'un yazdığı dizi Payitaht Abdülhamid'in 2. sezonu ne zaman başlayacak? Payitaht Abdülhamid'in konusu ne? Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon kadrosuna kimler dahil oldu? Payitaht Abdülhamid hayranları için merak edilen soruların cevaplarını derledik...

Payitaht-Abdulhamid

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker'in paylaştığı Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonun ilk bölümü 29 Eylül Cuma günü saat 20:00'de TRT 1'de başlıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'in sevilen dizisi Abdülhamid'in 2. sezon tanıtım videosu dizinin YouTube hesabından yapıldı.

YÖNETMEN, EMRE KONUK!

29 Eylül Cuma akşamı izleyicisine tekrar merhaba diyecek dizinin yönetmen koltuğunda genç ve ödüllü yönetmen Emre Konuk olacak. Konuk, projenin önemiyle ve yeni sezonla ilgili düşüncelerini şu sözleriyle açıklıyor:

“'Payitaht' projesinin, Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışını müthiş bir siyasi zekâ ile 33 yıl erteleyen Sultan Abdülhamid Han'ın yaşamını anlatması sebebiyle çok önemli bir eser olduğunu düşünüyorum. Dönem işlerindeki en önemli unsurlardan birisi de tecrübeli bir ekip ile çalışmaktır. Es Film’in Yapım tarafındaki tecrübesi yönetmen olarak işimi fazlasıyla kolaylaştırıyor. Teknik altyapı ve projenin sıhhati için tanınan imkânlar projenin kaliteli olmasının en önemli sebebi aslında. Ayrıca oyuncularımız başta olmak üzere ekipteki her arkadaşımız projenin ruhunu hissetmesi ve gerekli hassasiyete sahip olması da birimleri saatin çarkları gibi uyum içinde çalışmasını sağlıyor.”

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN KONUSU NE?

1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, 'Mücadele!’ Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT'E YENİ SEZONDA KİMLER KATILIYOR?

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid’e ikinci sezon ile yeni isimler dâhil olacak.

volkan_keskin
Volkan Keskin-Murad
16 Ağustos 1983 tarihinde Samsun‘da doğmuştur. Başkomiser babası sayesinde içinde İstanbul, Hatay, Elâzığ, Kırşehir ve Samsun‘un yer aldığı, Anadolu‘nun birçok ilinde eğitimini tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Elektronik Bölümü mezunudur. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü de bitirerek, ikinci bir fakülte diplomasına sahip oldu. Daha sonra da Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro Bölümü’nde “Tiyatro ve Tv Oyunculuğu” üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı.

2005 yılında modellik kariyerine başladı. Öğrencilik yıllarında tiyatro ile yakından ilgilenen Volkan Keskin, Londra merkezli bir ajansın dikkatini çekmeyi başardı ve ajansla sözleşme imzaladı. Sayısız defile ve sezon kataloglarında yer aldı.

2007 yılında Star TV e başrol oyuncusu olduğu “Dağlar Delisi” isimli dizi, ilk TV projesi oldu.

2010 yılında “1453 Fetih” filmi için “Balaban” karakteri için Aksoy yapım ile anlaştı. Ancak film çekimleri sırasında talihsiz bir kaza geçirerek parmağını kırdığı için, film çekimine devam etmedi.

2013 yılında vizyona giren, daha önce Orhan Günşiray, Kartal Tibet, Kuzey Vargın ve Kaan Urgancıoğlu‘nun canlandırdığı Suat Yalaz‘ın “Asya Kaplanı” olarak adlandırılan çizgi roman kahramanı Karaoğlan’ın sinema filminde, Karaoğlan’ı canlandırdı.

ahmet_taner
Taner Ertürkler (Selim Paşa)
Taner Ertürkler, 1971 yılında Almanya’da doğmuştur.
Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
1996 yılında rol aldığı Tatlı Kaçıklar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Taner Ertürkler; Küçük Hanımefendi, Adanalı, Üvey Aile, Kayıp Prenses Unutma Beni, Gurbet Kadını, Bir İstanbul Masalı, Nisan Yağmuru, 7 Numara gibi birçok projede yer almıştır.

cemre-baysel-3
Cemre Baysel-Firuze
5 Şubat 1999 İzmir doğumlu genç oyuncu Yeşil Deniz dizisinde 2 sezon boyunca Gonca karakterine hayat vermiştir.

nik_nik

Nik Xhelilaj-Marco
5 Mart 1983 tarihinde Arnavutluk'da doğmuştur. Bir ablası vardır. Asıl adı Kreshnik Xhelilaj'dır.eği üzerine askeri lise için 14 yaşında, İstanbul'a geldi. Kuleli Askeri Lisesi'nde okumaya başladı, 7 ay sonra askeri kariyerden vaz geçip Arnavutluk'a geri döndü.
2004 yılında "Academy of Arts in Tirana" Tiran Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk eğitimi aldı.
Eğitim döneminde çok iyi bir yönetmenden film teklifi geldi ve Çek Cumhuriyeti'ne giderek 60′lı yıllarda geçenrdından 'The Albanian' filminde; sevdiği kadın için Berlin'e giden illegal bir göçmeni canlandırdı.

2010 yılında ''The Albanian'' filmindeki rolüyle 32. Moskova Uluslararası Film Festivali'nde, Priştine Uluslararası Film Festivali'nde ve 47. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Oyuncu ödülü aldı.

Nik Xhelilaj, Anadili Arnavutçadan başka İngilizce, İtalyanca, Türkçe ve Almanca da konuşabilmektedir. Nik Xhelilaj, Eğer Türkiye'ye yerleşirse, çok beğendiği Bostancı'da yaşayacağını söylüyor.

Nik Xhelilaj, yönetmenliğini Tomris Giritlioğlu'nun yaptığı "Kayıp Şehir" dizisinde Kadir rolüyle Türkiye'de tanındı. Ardından "Üç yol" adlı sinema filminde Bünyamin karektrini canlandırdı.

hacA_ali_konuk

Hacı Ali Konuk-Aşçı Fadıl

1 Mayıs 1969 Erzurum doğumludur.Başarılı oyuncu eğitim hayatını tamamladıktan sonra oyunculuk için Müjdat Gezen Tiyatro Okuluna devam etmiştir.Son günlerde TRT 1`de yayınlanmakta olan Seksenler dizisin`de Bekçi Bekir karakteri ile izleyicilere keyifli anlar yaşatan Hacı Ali Konuk bir çok yapımda rol almıştır.

Rol Aldığı Dizi ve Sinema Filmleri
1995 yılı başrollerinde Erol Günaydın ve Cengiz Küçükayvaz'ın olduğu unutulmaz dizilerden Çiçek Taksi dizisinde rol almıştır.
2001 yılı Haluk bilginer ve Türkan Şorayın başrollerini paylaştığı Tatlı Hayat
2002 Sırlar Dünyası
2002 Şeytan Bunun Neresinde adlı sinema filmi
2003 Kampüsistan adlı dizi filmde
2003 yılı beğeni ile izlenen Kurşun Yarası adlı dizi filmde rol almıştır.
2003-Parmak İzi adlı beğeni ile izlenen dizi filmde
2005 Beşinci Boyut
2005-Karanlığın Gözleri adlı aşk ve aksiyon tadında olan yapımda rol almıştır.
2012 -TRT 1`in nostaljik dizisi Seksenler`de Bekçi Bekir rolünü canlandırmıştır.

GAzide_Arslan

Güzide Arslan-Dilşat
1 Ekim 1992 yılında Ankarada doğdu. Aslen Nevşehirlidir. Hemşirelik Lisesi okudu. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Edebiyata olan sevgisine bakınca nasıl oyuncu olduğunu şaşırtır gibi ama güzel oyuncu oyunculuk kadar da edebiyata olan ilgisi devam etmektedir. O Hayat Benim dizisinde herkes tarafından tanınmış ve sevilen bir karakter olmuştur.

ercAment-fidan-kimdir

Ercüment Fidan-Lord William
1969 doğumludur. Açık Öğretim Fakültesi Oyunculuk Eğitimi Bölümünden mezundur. Bir çok dizide yer almayı başaran Ercüment Fidan oldukça başarılı bir oyuncudur. Ercüment Fidan İstanbul doğumludur.
2000 senesinde Hayat Bağları, 2011 yılında Tatlı Hayat, 2002 yılında Ekmek Teknesi, Güzel Çirkin, Benim İçin Üzülme, Arka Sokaklar, Güzel Köylü, Filinta, Beyaz Karanfil dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Ercüment Fidan 2003 yılında Kurtlar Vadisinin 3 bölümünde konuk oyuncu olarak oynamıştır.

Kevork_MalAkyan-Parvus

Kevork Malıkyan-Parvus

Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonu ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler TRT 1 Payitaht Abdülhamid 2 sezon yeni sezon kadrosu fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.