Payitaht Abdülhamid'e damga vuran zikir ve tokat sahnesi... Payitaht Abdülhamid reytinglerde kaçıncı oldu?

TRT'nin yeni dizisi Payitaht Abdülhamid ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Payitaht Abdülhamid 1. bölüme Sultan Abdülhamid'in İngiliz elçiye attığı tokat ve Sultan Abdülhamid'in de katıldığı zikir sahnesi damga vurdu. Peki Payitaht Abdülhamid reytinglerde kaçıncı oldu? İşte Payitaht Abdülhamid dizisinde İngiliz Büyükelçi'ye atılan tokat ve zikir sahnesi...

Payitaht Abdülhamid 1. bölümüyle izleyiciden büyük beğeni topladı. TRT 1'in heyecanla beklenen yeni dizisi Payitaht Abdülhamid ilk bölümüyle büyük beğeni alırken dizide Sultan Abdülhamid'in İngiliz elçiye attığı tokat izleyiviyi adeta ekrana kilitledi. İngiliz elçiye atılan tokat sahnesinin dışında bir diğer dikkat çelen sahne ise Sultan Abdülhamid'in de katıldığı zikir sahnesi oldu. Çekilen zikir ve Hindistan'daki müslümanların İngilizlere karşı verdiği savaş sahnesi geceye damga vurdu. Sahne, kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

İşte Sultan Abdülhamid'in İngiliz elçiye tokat attoğı sahne

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 1. BÖLÜM ÖZETİ

Payitaht Abdülhamid 1.bölümde izleyicileri şok eden sahne... TRT 1'de ilk bölümü ile önceki akşam ekranlara gelen Payitaht-Abdülhamid dizisinde, Sultan Abdülhamid'in İngiliz elçiye attığı tokat geceye damga vurdu.

Payitaht Abdülhamid zikir sahnesi izle

ABDÜLHAMİD'DEN İNGİLİZ'E TOKAT

Sultan Abdülhamid, önüne Küdüs'ten geçmesi gereken demir yolu hattı haritası yerine, başka bir harita konunca, projenin sahibi İngiliz işadamına kızarak haritayı yırttı ve üzerine fırlattı.

"Bunun bedeli sizin için çok ağır olacak" diyen İngiliz'e Sultan Abdülhamid, "Senin çenenin bağı düşmüş" diyerek tokat attı.

Payitaht Abdülhamid 1. bölümle büyük beğeni toplarken sonraki bölümlerle de asından çokça söz ettireceğe benziyor.

a7773e1b4ad240ba987e27e6c447ac1b1


PAYİTAHT ABDÜLHAMİD REYTİNLERDE KAÇINCI OLDU

Önce akşam TRT 1 ekranlarında yayınanan Payitaht Abdülhamid izleyiciden büyük beğeni toplarken eytinlerdekaçıncı sırada? Payitaht Abdülhamid - Survivor savaşının galibi kim oldu? 24 Şubat 2017 Cuma günü reyting sonuçları ne oldu?

330b7240-104e-4c40-943a-74c37598a0bf

24 Şubat 2017 Cuma günü reyting sonuçları belli oldu. TOTAL ve AB sıralamasında gecenin birincisi kim oldu? Survivor mı yoksa Payitaht Abdülhamid mi?

24 Şubat 2017 Cuma günü reyting sonuçlarına göre gecenin birincisi Survivor oldu. Survivor'ı yeni başlayan dizi Payitaht Abdülhamid takip etti.

1757022_4_1488009585uP2NA

Payitaht Abdülhamid'e damga vuran zikir ve tokat sahnesi... Payitaht Abdülhamid reytinglerde kaçıncı oldu? ile ilgili etiketler Payitaht Abdülhamid payitaht abdülhamid ingiliz elçiye tokat payitaht abdülhamid zikir sahnesi Abdülhamid sultan abdülhamid tokat sahnesi sultan abdülhamid zikir sahnesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.