Paramparça dizisi ne zaman bitecek?

Paramparça dizisi ne zaman bitecek sorusuna twitterdan cevap geldi. Paramparça 27 Mart son bölümle ekranlarda olacak. Erkan Petekkaya sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Petekkaya dizinin bitirilme nedeni olarak kanalın bu kararı aldığını açıklamakla yetindi. Paramparça 97. bölüm ile final yapacak.

Paramparça dizisi ne zaman bitecek sorusu sevenleri tarafından uzun süredir soruluyordu. Bu soruya twitterdan cevap geldi. Paramparça 27 Mart son bölümle izleyicilerin karşısına gelecek. Sevilen dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Petekkaya dizinin bitirilme nedenini açıklamadı. 27 Mart'ta Paramparça 97. bölüm ile final yapacak.

Paramparça dizisinin ne zaman biteceği dizinin başrol oyuncusu olan Erkan Petekkaya'nın Twitter hesabından yaptığı açıklamanın ardından netleşti. Önümüzdeki günlerde ekrana veda edecek olan dizinin 96 ya da 97'nci bölümde final kararı aldığını doğrulayan Petekkaya, dizinin bitirilme nedeninin kanal tarafından alınan karara bağladı. Hayranları üzen haberin yapım ekibinin ve kendisinin kararı olmadığının altını çizen başarılı oyuncu Twitter'dan yaptığı kısa açıklamada bir de müjde verdi. Hayatını değiştirecek bir proje ile takipçilerinin karşısına çıkacağını söyleyen Erkan Petekkaya'nın verdiği tarihe göre sevilen dizi 97'nci bölümde final yapması halinde 27 Mart'ta son kez izleyicinin karşısına çıkacak.

ParamparAa_dizisi_ne_zaman_bitecek

Paramparça dizinin önümüzdeki günlerde son kez ekrana geleceği başrol oyuncusu tarafından yapılan duyuru ile doğrulandı. Paramparça dizisi ne zaman bitecek sorusuböylece yanıtını buldu. “Paramparça dizisi neden bitiyor?” sorusu ile ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Erkan Petekkaya iddialara açıklık getirdi

Dizide Cihan karakterine hayat veren Petekkaya, final kararının kanala ait olduğunu ifade etti.

Önümüzdeki günlerde yeni bir proje ile ekranlarda olacağının müjdesinin de veren başarılı oyuncu dizinin sona ermesinde ne kendisinin ne de yapımcının etkili olduğunu dile getirdi. Kanalın kararı ile 96. Ya da 97. Bölümde ekranlara veda edecek proje 20 ya da 27 Mart tarihinde son kez izleyicinin karşısına çıkacak.

ParamparAa_dizisi

Son bölümde neler yaşandı?

Bir süredir düşmanları ile mücadele eden Harun, Ozan ile birlikte restoranda yemek yedikleri esnada hücum botu ile bölgeye yaklaşan otomatik silahı kişiler restoranı taramaya başlamıştı. Ozan’ı korumak için üstüne atlayan Harun kurşunların hedefi olmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Harun’un vefat etmesinin ardından Ozan kendisini suçlu hissetmeye başlamış ve “Beni korumak isterken öldü” diyerek gözyaşlarına boğulmuştu.

Öte yandan Harun’un bütün çabalarına rağmen kendisine baba demeyen Ozan, silahla yaralama olayının ardından bu kez kendi isteğiyle Harun’a “Baba” demişti. Ozan’ı teselli eden Cihan ise onun hiçbir suçu olmadığını ve Harun’un yaptığını takdir ettiğini belirtmişti.

Paramparça 96. Bölüm Fragmanı

Restorandaki saldırının ardından hayatını kaybeden Harun’un cenaze törenine Hazal, Dilara, Cihan ve Ozan’ın dışında birçok yakını katılırken Dilara’nın son sözleri “Rahat uyu Harun” oldu. Ozan’ı koruyan Harun hakkında ilk kez samimi itiraflarda bulunan Cihan ise “Hakkım sana helal olsun rahat uyu” diyerek ölümünün ardından kendisini takdir ettiğini belirtmişti. Cenaze öreni sonrasında konuşma yapan Damir ile Hazal ise aralarındaki ilişkinin adını koymaya karar vermişti. Damir geçmişi ile ilgili gerçekleri anlatmaya başlayınca araya giren Hazal “Anlattıklarının hiçbiri seni sevmem için engel değil” demişti.

ERKAN PETEKKAYA TEŞEKKÜR ETTİ:

Yeni projesiyle ilgili oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren ünlü oyuncu "Yakında hayatım değişecek" dedi.
Dizinin sona ermesi takipçilerini üzerken Petekkaya Twitter'dan yaptığı açıklamada herkese teşekkür etti.

Paramparça dizisi ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya paramparça dizisi ne zaman bitecek paramparça 27 mart
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.