Pakistan’da ‘‘tecavüze tecavüz’’ cezası!

Pakistan'ın Pencap eyaletinde bir köy meclisi, köyde meydana gelen bir tecavüze ilişkin davada "tecavüze tecavüz" cezası verdi. Cezanın uygulanmasının ardından polis konseydekileri gözaltına aldı. Pakistan'ın Pencap eyaletinin Multan bölgesindeki bir köyde meydana gelen olayda 16 yaşındaki bir kız çocuğuna, köy meclisinin kararıyla ağabeyi bir başka kıza tecavüz etti diye tecavüz edildi.

Pakistan'ın Pencap eyaletinde bir köy meclisi, köyde meydana gelen bir tecavüze ilişkin davada "tecavüze tecavüz" cezası verdi. Cezanın uygulanmasının ardından polis konseydekileri gözaltına aldı.
Pakistan'ın Pencap eyaletinin Multan bölgesindeki bir köyde meydana gelen olayda 16 yaşındaki bir kız çocuğuna, köy meclisinin kararıyla ağabeyi bir başka kıza tecavüz etti diye tecavüz edildi.

Köy meclisine 12 yaşındaki kızının tecavüz edildiği şikayetinde bulunan adama, köy meclisi adamın da, suçlunun 16 yaşındaki kız kardeşine tecavüz etmesini emretti.

Multan polis müdürü olayla ilgili olarak ‘‘Köy meclisine yansıtılan olayda, meclis oybirliğiyle sanığın kız kardeşine tecavüz edilmesine karar vermiş. Kızın ailesinin itirazlarını köy meclisi ‘adaletin ancak sanığın kız kardeşine de aynı şekilde tecavüz edilmesi ile yerine geleceğini’ söyleyerek ailenin itirazını reddetmiş’’ diye konuştu.

KARARI ALANLAR GÖZALTINDA

izmir-kiraz-tecavuz-640x360

Hindustan Times gazetesinin haberine göre Multan polisi aralarında köy meclisi başkanının da bulunduğu 20 kişiyi tutukladı. Polis kaynakları tecavüz kararı alan 20 kişilik konseyin gözaltına alındığını ancak tecavüzü gerçekleştirenin henüz yakalanamadığını açıkladı. Ülkede yaşayan Paştun toplumunda jirga adı verilen ihtiyar heyetleri toplumda karar alma yetkisine sahip. Ancak polis konseydeki kişilerin jirga'ya mensup olmadıkları gerekçesiyle gözaltına aldı.

Pakistan’da ‘‘tecavüze tecavüz’’ cezası! ile ilgili etiketler Pakistan Tecavüz pencap
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.