Pablo Laso: "Fenerbahçe-Real Madrid basketbolun El Clasico'su"

19 Mayıs'ta Final Four'da Fenerbahçe ile yarı finalde karşılaşacak olan Real Madrid'in koçu Pablo Laso'dan Barcelonalıları üzecek bir açıklama geldi... Laso, "Basketbolun El Clasico'su Real Madrid-Fenerbahçe dedi... Laso Fenerbahçe'yi yenmenin formülünü de "Her şeyi iyi yapmalısınız" sözleri ile açıkladı...

19 Mayıs'ta Final Four'da Fenerbahçe ile yarı finalde karşılaşacak olan Real Madrid'in koçu Pablo Laso'dan Barcelonalıları üzecek bir açıklama geldi... Laso, "Basketbolun El Clasico'su Real Madrid-Fenerbahçe dedi... Laso Fenerbahçe'yi yenmenin formülünü de "Her şeyi iyi yapmalısınız" sözleri ile açıkladı...

Fenerbahçe-Real Madrid EuroLeague Final Four maçı öncesi İspanyol koç Pablo Laso, EuroLeague resmi sitesine konuştu.

laso
İşte Pablo Laso'nun maç öncesi sözleri:

"Final Four'a kaldığımız için çok gururluyum. Her gün çok çalıştık ve bu başarıyı elde ettik. Elbette, her sezon farklı olur ve oyuncular değişir. Biz de oyuncuları değiştirdik ancak takımın mücadele ruhu aynı kaldı. Bir koç olarak takdiri oyuncularımın hak ettiğini söylemek isterim. Şampiyonluk için çok çalışıyorlar. Her gün mücadele etmeye hazırlar ve Final Four'da oynamak da çalışmalarının bir sonucu."

fenerbahcIe_real_madrid2

"TAKIMLAR, BÜYÜK HEDEFLERLE BÜYÜR"

"Bu takımın koçu olarak Final Four'a kaldığımız için gururluyum. İnsanlar, özellikle Avrupa'da Real Madrid'i izlemeyi seviyorlar. Her maçta karakterimizi göstermeyi seviyoruz ve taraftarlarımız da bizi bu karakterle seviyorlar. İlk günden beri bu karakteri göstermek önemliydi. Büyük bir kulüp olarak, şampiyonluklar için mücadele etmemiz gerekirdi. Bu kulüp her sezon şampiyonluklar kazanmak ister ve EuroLeague'i kazanmak da öncelikli hedefimiz. Takımlar bu hedeflerle büyür. Bu sezon da inişler çıkışlar oldu, aramızdan ayrılanlar oldu. Fakat, elde ettiğimiz başarılar, takımın DNA'sı ve kararlılığı nedeniyle mutluyum."

fenarbahcIe_real_madrid_

"HEPSİ ŞAMPİYON TAKIMLAR"

"Final Four'a kalabilmek için çok çalışmak gerekir. Final Four'daki 4 takıma bakacak olursanız, 2015'te de buradaydılar. Yani, bu 4 takım Avrupa'nın elitleri arasındalar ve gerçekten çok çalışıyorlar. Hepsi şampiyon takımlar. Aralarında ufak farklar bulunuyor. Şampiyonu da bazen bir top, bir top kaybı, kısacası detaylar belirleyecek."

fenerbahcIe_real_madrid1

"REAL MADRID-FENERBAHÇE: BASKETBOLUN EL CLASICO'SU"

"Real Madrid ile Fenerbahçe arasındaki her maç dikkat çekcidir, nerede ve nasıl oynanırsa oynansın. İki takım da Avrupa'nın en iyileri arasındalar. Her iki takımın da kadrosunda olağanüstü oyuncular bulunuyor. Real Madrid ve Fenerbahçe arasındaki maçlar basketbolda El Clasico oldu bile. Günün sonunda, en yüksek seviyedeki oyuncuların mücadelesini izleyeceğiz. Taraftarlar için ilgi çekici olacak."

fenarbahcIe_real_madrid

"FENERBAHÇE'Yİ YENEBİLMEK İÇİN..."

"Real Madrid ile Fenerbahçe arasındaki maçı değerlendirmeye başlarken, bir noktada teknik ve taktik bakış açısıyla bakmamız gerekir. Fenerbahçe gibi bir takımı yenebilmek için her şeyi iyi yapmalısınız. Ribauntları verirseniz kaybedersiniz. İyi şut yüzdeniz olmazsa kazanamazsınız. Top kayıpları yaparsanız kazanma şansınız olmaz. Yani, Fenerbahçe gibi muhteşem oyuncularla dolu harika bir takıma karşı oynarken hemen hemen her şeyi mükemmel seviyede yapmanız gerekiyor."

fenerbahcIe_real_madrid

Pablo Laso: "Fenerbahçe-Real Madrid basketbolun El Clasico'su" ile ilgili etiketler Final Four Fenerbahçe Real Madrid thy euroleauge
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.