Özgecan'ın filmi aralık ayında vizyonda...Bütün geliri bağışlanacak..

Tarsus'ta 11 Şubat 2015'te katledilen ve kadına yönelik şiddetin sembolü olan 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın filmi Aralık ayında vizyona girecek.

Almanya, Rusya, Türkiye ve İngiltere'de olmak üzere dört farklı ülkenin, dört farklı kadınının, erkek şiddetiyle öldürülmesinin dramını anlatacak olan 'Faint Sound' adlı belgesel filmin Türk kadrosunda usta oyuncu Erkan Can, Maral Büyüksaraç ve Aslı Öngören rol alıyor.

Boston Üniversitesi öğrencisi Chris Surnames, akademik tezi ve festivaller için hazırladığı, dört farklı ülkede kadına şiddeti anlatan ‘Faint Sound’ adlı belgesel filminin çekimlerini tamamlandı. Almanya, Rusya, Türkiye ve İngiltere’de olmak üzere dört farklı kadının, erkek şiddetiyle öldürülmesinin dramını anlatacak olan film, Aralık ayında vizyona hazırlanıyor.

ERKAN CAN ÖZGECAN'IN BABASI ROLÜNDE..

Belgesel filmin Türk kadrosunda usta oyuncu Erkan Can, Maral Büyüksaraç ve Aslı Öngören rol alıyor. ‘Özgecan Aslan’ın hayatından esinlenerek hazırlanan belgesel filmde, Hatice Aslan da sesiyle katkıda bulundu.

FİLMİN GELİRİ UMUT VAKFINA BAĞIŞLANACAK...

Genç yönetmen Surnames, filmden elde edilecek geliri ‘çocuklara yönelik şiddetin olmadığı bir dünya’ amacıyla bireysel silahsızlanma için çalışmalar yapan ‘Umut Vakfı’na bağışlayacak.

Özgecan'ın filmi aralık ayında vizyonda...Bütün geliri bağışlanacak.. ile ilgili etiketler film ozgecan umutvakfı dramatik ozgecanaslan erkancan surnames
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.