Özge Ulusoy'dan itiraf: "Ondan ayrılınca çok ağladım"

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy, Hacı Sabancı ile 6 yıllık ilişkisi sonrası sessizliğini ELLE dergisi için bozdu. Ayrılık bizim ortak kararımızdı diyen Özge Ulusoy, ayrılık ve sonra yaşadıkları hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Güzel manken Özge Ulusoy'dan Hacı Sabancı ilişkisine dair açıklamalar geldi. Ünlü manken sessizliğini sonunda bozdu, samimi itiraflarıyla herkesi şaşırttı...

"Bitti, çünkü tükendi.Bu hikayede benden bir külkedisi yarattılar. Sınıf farklarına inanmıyorum. Herkesin insan olduğunu ve saf sevgiyle hareket ettiğini düşünüyorum.

Bizim ilişkimiz de altı yıl sürdü; sevgi olmadan mümkün mü bu? Normal bir sevgili ilişkisi yaşadık, doğum günlerimizde normal hediyeler aldık. Oysa her şey abartıldı. Gecesi 7500 euro’luk odalarda kaldığımız yazıldı.

erter

Ekstrem bir şey yaşıyormuşuz gibi gösterildi, ilişkim yanlış yere çekildi ve ben çok yoruldum. Ayrılık, bizim ortak kararımızdı. Tabii ki çok üzgündüm. Çok ağladım... Çok sevdiğim bir insandan ayrıldım ama doğru olan buydu. Bildiğim kadarıyla hiç aldatılmadım."

Özge Ulusoy'dan itiraf: "Ondan ayrılınca çok ağladım" ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Hacı Sabancı ilişki ayrılık Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.