Özel sürüm Jailbreak iOS 10.1.1 için çıktı!

iOS'i kişiselleştirmek ve farklı özellikler eklemek isteyenler iOS 10.1.1 için Jailbreak aracını dört gözle bekliyordu. iOS 10.1.1 sürümü için Jailbreak aracı bugün yayınlandı!

Kapalı bir yapıda olmasından dolayı kullanıcısına kısıtlı kişiselleştirme özelliği sunan ve yeni özelliklerin kazandırılmasını engelleyen iOS işletim sistemi, sadece Jailbreak işlemi ile özgür kılınabiliyor. Ancak Apple, Jailbreak'in güvenlik açıklarını beraberinde getirdiğini bildiğinden, hackerların Jailbreak işlemi için sistemde bulduklarını açıkları güncellemeler ile kapatıyor.

Henüz Beta aşamasında olan iOS 10.1.1 Jailbreak aracı; iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPad Pro modellerinde çalışıyor. Tabii bu cihazların Jailbreak işlemine tabi tutulması için iOS 10.2 güncellemesinin yüklenmemiş olması gerekiyor.

221220161539516980238_3.jpg

Yalu ekibi tarafından geliştirilen iOS 10.1.1 Jailbreak aracı Beta aşamasında olduğundan bir takım sorunları beraberinde getiriyor. En büyük sorun ise Cydia'nın iOS 10 ile henüz tam anlamıyla uyumlu olmaması. Jailbreak aracının final sürümünün ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Özel sürüm Jailbreak iOS 10.1.1 için çıktı! ile ilgili etiketler iPhone IOS jailbreak 10.1.1 Özgür kişisel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.