Ozan Tufan yine kaçırdı, sosyal medyada gündem oldu!

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı ağırladı.

Sarı-lacivertliler, mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak puanını 11'e yükseltirken Beşiktaş, 13 puanda kaldı. Fenerbahçe, maçın 1-0 devam ettiği anlarda 76. dakikada farkı 2'ye çıkartmaya çok yaklaştı.

Alper Potuk'un sol taraftan taşıdığı atakta topla ceza sahasında buluşan Ozan Tufan, imkansızı başardı! Gelişen atakta topu boş kaleye gönderemeyen Ozan, direğe takıldı ve top pozisyonun devamında kaleci Fabri'de kaldı.

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi elemelerinde karşılaştığı Vardar maçında da benzer bir pozisyon kaçırmıştı.

Ozan, bu pozisyon sonrasında Twitter'da kısa sürede en çok konuşulan konular arasına girdi. İşte Ozan Tufan hakkında yapılan o paylaşımlardan bazıları...

dfgdflkgjfdlgdsfg

xlckvjkzxzxcv

dfsdlkfjsdlkfsdf

fsdlkdskfsdgf

fdlkjsdlfasd

dfadslkjadskadsfads

sdafsadflkasdfasdf

sdfasdfjlksdfds

glAdsfgkAlsdfkgsdAfgsdfg

Ozan Tufan yine kaçırdı, sosyal medyada gündem oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Derbi Ozan Tufan Sosyal Medya gol tweet pozisyon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.