Oylum Talu, Metin Hara'yı 'Türkiye'nin gururu' ilan etti!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen Metin Hara, Oylum Talu'nun 'Burası Haftasonu' programının konuğu oldu. Hara yeni çıkan kitabı ve Lima ile ilişkisi hakkında konuştu.

Şu sıralar Metin Hara'nın ailesi ile tanışmak için ülkemizde bulunan ünlü model Adriana Lima'yla ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunan Metin Hara, " İlişkimiz çok iyi gidiyor. Biz bir kez bile ayrılmadık ama binlerce ayrılık haberimiz çıktı. İnsanlar bizimle hiç vakit geçirmeden ilişkimiz hakkında atıp tutuyorlar" dedi.

"5 GÜNDÜR OTELDEN ÇIKAMIYOR"

Adriana Lima'nın Türkiye'de olduğunu ve 5 gündür otelden çıkamadığını belirten Hara, "Otelimize bile gazeteci soktular. Tüm dünyada ilişkimiz ilgi görüyor ama bu olay Türkiye'de biraz farklı. Bu benim için üzücü bir durum." diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN GURURUSUN"

Adriana ile ilişkisinden önce tanınmadığı yönünde gelen eleştirilere de cevap veren Hara, "Bu kadar mı hiç kimseydim insanlar için?" diye sorunca program sunucusu Oylum Talu, "Sen Türkiye'nin gururusun" cevabını verdi.

Talu, sonrasında Adriana Lima'ya "This is from Oylum muck..." sözleriyle öpücük gönderdi.

Oylum Talu, Metin Hara'yı 'Türkiye'nin gururu' ilan etti! ile ilgili etiketler Metin Hara Adriana Lima Oylum Talu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.