Otobüs durağı Migros'un yakınında olanlara müjde!

Türkiye'nin en büyük süpermarket zincirlerinden olan Migros, sosyal medyada bir müşterisinin yazdığı 'sponsorluk' mesajına verdiği yanıtla dikkatleri çekti. Bu paylaşımı görenler 'Migros'un yakınında oturanlara müjde!' diyerek mesajı paylaştı.

Sosyal medyada bir kullanıcı Migros'a, Sevgili Migros Türkiye, Ben her gün dolmuştan Migros'un önünde iniyorum. Dolmuş ücretime sponsor olursanız her gün inerken; "Türkiye'nin en iyi süper marketi Migros'ta inecek var!" diye bağırırım. Eğer ilgilenmezseniz 50m ileride eşsiz kahve lezzeti sunan Nero'da ineceğim. yazdı.

DOLMUŞ MASRAFIN KADAR MONEY PUAN!

Migros da bu teklife kayıtsız kalmayıp, kullanıcının video çekip atması halinde bir aylık dolmuş masrafı kadar puan hediye edeceklerini şu sözlerle açıkladı: Bu güzel teklifin için teşekkürler, ama görmeden inanmayız! Bir video çekip atarsan sadece senin için bir aylık dolmuş masrafın kadar Money hediyesi bizden!

"TWİTTER'DAN MARKET DÜŞÜRENİ İLK DEFA GÖRÜYORUM"

Bir başka kullanıcı da bu duruma: "Daha önce kız düşüreni erkek düşüreni gördüm de market düşüreni ilk defa görüyorum kanım dondu." yorumunu yaptı.

İşte o diyalog:

WhatsApp_Image_2018-03-21_at_10.29.57

Otobüs durağı Migros'un yakınında olanlara müjde! ile ilgili etiketler Migros dolmuş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.