Osman Sınav’ın yeni dizisi ‘Feda’ Geliyor! Dizi ‘Kurtlar Vadisi’ tadında olacak!

Osman Sınav 'Süper Baba' ile başladığı yolculuğuna Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi ile devam etmişti. 2 önemli dizinin yaratıcısı Olan Sınav, "Feda" ile ekranlara geri dönüyor... Dizinin Kurtlar Vadisi'ne benzeyeceği konuşuluyor.

İnadına aşk ve Şahane Damat gibi romantik komedilerde istediğini bulamayan yönetmen ve yapımcı Osman Sınav özüne dönüyor! Feda dizisiyle yeni bir fenomen yaratmayı planlayan Sınav, Deli Yürek ve Kurtlar Vadisindeki başarısını yakalamak istiyor.

OSMAN SINAV DİZİLERİ

Osman Sınav Daha önce; İnadına Aşk, Şahane Damat, Kurtlar Vadisi, Süper Baba ve Deli Yürek gibi önemli dizilere imza atmıştı.

‘FEDA’ İLE YENİ BİR FENOMEN YARATACAK

Geçen sezon sonu başlayan askeri-aksiyon dizileri kervanına katılmaya hazırlanan Osman Sınav, “Feda” isimli yeni dizisine yeni bir içerik oluşturuyor.

SENARYO ÜMİT SAAT’E AİT

senaryosunu Ümit Saat’in yazdığı ‘Feda’da dört şehit çocuğunun mücadelesi anlatılacak. Dizi aynı gün kalleş bir planla öldürülen bir savcı, bir askeri istihbaratçı, bir polis ve bir gazetecinin yetim kalan dört çocuğunun hayatlarının değişimine ve babalarının ölümündeki gizemi ortaya çıkarma mücadelesini konu alacak. Söylentilere göre göre “Feda” dizisi kesin olmamakla beraber Kanal D’de olacak.

Osman Sınav’ın yeni dizisi ‘Feda’ Geliyor! Dizi ‘Kurtlar Vadisi’ tadında olacak! ile ilgili etiketler osman sınav yeni dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.