Örgüt üyeleri her terör saldırısından önce ByLock'tan uyarılmış...

FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Ayşe K, ByLock’u kendisine bir örgüt ablasının yüklediğini, bu program üzerinden ‘Kalabalık yerlere gitmeyin’ şeklinde uyarılar gelmeye başladını, bu uyarıların ardından her seferinde bir yerde terör saldırıları meydana geldiğini itiraf etti.

Sabah Gazetesi'nden Nazif Karaman'ın haberine göre; Balıkesir Bigadiç'te Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından örgütün kriptolu haberleşme uygulaması ByLock kullanıcılarına yönelik yürütülen operasyonda gözaltına alınan Ayşe K.'nin ifadesine başvuruldu. Ayşe K. ifadesinde ByLock'u telefonuna İstanbul'daki bir örgüt ablasının yüklediğini belirtti.

BYLOCK'TAN TERÖR SALDIRISI UYARISI

Ayşe K. ifadesinde şunları söyledi: İstanbul'da bir bayan beni Çamlıca'da bir yurda yönlendirdi. Bu yurtta bir bayanla yaptığım görüşme sonucunda Çamlıca'daki Anafen okulunda muhasebeci olarak işe başladım. Yurtta görüştüğüm bayan beni bir hafta sonra yine davet etti ve bana ByLock yüklemem gerektiğini söylediler. Beni bir derneğe götürdüler. Orada telefonuma bir örgüt ablası tarafından ByLock yüklediler. ByLock programından bana programı yükleyen şahıs tarafından hükümet aleyhinde, cemaatin lehinde mesajlar geliyordu. ByLock programında bana her şey düzelecek diye haberler geliyordu. Fakat ben bunu darbe girişimi iması olarak düşünmemiştim. Bana ByLock üzerinden yolculuğa çıkmayın, kalabalık yerlere gitmeyin diye mesajlar geliyordu. Bu mesajlardan sonra 2016'daki büyük olaylar veya patlamalar oldu.

MÜDÜR İSYAN ETMİŞTİ

Daha önce de terör örgütü PKK ile Fetullahçı Terör Örgütü'nün işbirliği içerisinde olduklarına dair çok sayıda delile ulaşılmıştı. PKK terör örgütünün hücre evlerine yönelik baskınlarda FETÖ elebaşısı Gülen'in kitapları ele geçirilmişti. Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da FETÖ ve PKK'nın işbirliğine dikkat çekmişti. Pınarbaşı şunları söylemişti: 2014'ün Eylül ayında Şanlıurfa İstihbarat Şube Müdür Vekili Mustafa Balcılar'ın istihbari bilgileri benden gizlediğini fark ettim. Açığa aldık bir ay cezaevinde kaldı. 15 Temmuz sonrasında kırmızı ByLock çıktı. Bana bilgi vermiyor, askeri birliklere bildiriyordu. FETÖ ile PKK Doğu ve Güneydoğu'da şehit cenazesinde darbe olmadan bir sene önce kol kola girdi ve ihanet sarmalını genişletti. Hendekleri ilk açmak istedikleri yer Suruç'tu. Peki bunu nasıl önledik. FETÖ'cü polis memuru, şube müdürü ve müdür yardımcılarına görev vermedim.

Örgüt üyeleri her terör saldırısından önce ByLock'tan uyarılmış... ile ilgili etiketler FETÖ PKK ByLock saldırı uyarısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.