Önce Erzincan, sonra Muğla! Korkutan iki deprem...

Erzincan'ın Işıkpınar ilçesindeki 4.2 büyüklüğünde depremin ardından, Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Erzincan'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 14.05'te merkez üssü Erzincan merkez olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

VALİ ARSLANTAŞ: "CAN VE MAL KAYBI YAŞANMAMIŞTI"

Erzincan Valisi Ali Arslantaş yaptığı açıklamada, "Meydana gelen depremde kent merkezi ilçeler ve beldelerde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. AFAD, Kızılay, Jandarma, Emniyet ve UMKE ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Yaşanan panik dolayısıyla birkaç vatandaşımız rahatsızlanmıştır. Ekiplerimiz gerekli müdahalede bulunmuştur. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun" dedi.

MUĞLA'DA DEPREM

Ege Denizi'nde, Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 14.06'da, merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi açıkları olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 11,52 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi

Önce Erzincan, sonra Muğla! Korkutan iki deprem... ile ilgili etiketler Erzincan deprem Muğla
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.