Roma yeni Totti'yi Türkiye'de buldu...

İtalya'nın köklü kulüplerinden Roma, Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup'a resmen talip oldu.

Sezonun sona ermesiyle transfer çalışmalarına başlayan Roma, Beşiktaş'tan Oğuzhan'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılma hakkı elde eden Roma, kadrosunu güçlendirmek Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan'ı transfer etmek istiyor.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Roma'nın Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş'a resmi teklif yaptığı öğrenildi. İtalyan ekip, Oğuzhan için 9 milyon Euro teklifte bulundu. Ancak Siyah-Beyazlılar bu teklifi az buldukları gerekçesiyle reddetti. Beşiktaş'ın ise Oğuzhan için Roma'dan 12 milyon Euro ve satıştan pay istediği öğrenildi.

Roma'da Sportif Direktörlük görevine getirilen Monchi, Oğuzhan'ı eski takımı Sevilla'ya da transfer etmek istemiş ancak gerçekleştirememişti.

Bu sezon Beşiktaş'la 40 maça çıkan Oğuzhan, 5 gol 10 asistlik performans sergiledi.

Roma yeni Totti'yi Türkiye'de buldu... ile ilgili etiketler Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Roma İtalya resmi teklif
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.