Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği için ihraç edilen öğretmenin kardeşi konuştu!

Uçakta öğrencisiyle birlikte olduğu gerekçesiyle işine son verilen ve İngiltere Kraliyet Donanması'na katılan eski öğretmen Eleanor Wilson'un kardeşi konuştu. Kardeşinin yanlış bir şey yapmadığını söyleyen Jethro Wilson, suçlamaların asılsız olduğunu söyledi. Öğrencisiyle ilişkiye girdiği iddiasıyla işine son verilen öğretmen Eleanor Wilson'ın kardeşi, kardeşinin, kendisine şantaj yapan öğrencileri yüzünden öğretmenlik yapamayacak olmasının hazin olduğunu söyledi.

Uçakta öğrencisiyle birlikte olduğu gerekçesiyle işine son verilen ve İngiltere Kraliyet Donanması'na katılan eski öğretmen Eleanor Wilson'un kardeşi konuştu. Kardeşinin yanlış bir şey yapmadığını söyleyen Jethro Wilson, suçlamaların asılsız olduğunu söyledi.

Öğrencisiyle ilişkiye girdiği iddiasıyla işine son verilen öğretmen Eleanor Wilson'ın kardeşi, kardeşinin, kendisine şantaj yapan öğrencileri yüzünden öğretmenlik yapamayacak olmasının hazin olduğunu söyledi.

Kardeşine öğrencileri tarafından iftira atıldığını savunan Wilson uçakta alkol almanın ve cinsel ilişkiye girmenin söz konusu olmadığını iddia etti. Wilson "Polis bu meseleyi araştırdı ve kardeşimin soruşturulmasına gerek olmadığına karar verdi çünkü o yanlış hiçbir şey yapmadı. Ne uçakta ne de başka bir yerde herhangi bir şey oldu. (…) Öğretmen olmak için çok ama çok çalıştı ama böyle bir sebepten artık mesleğini yapmak istemiyor, hazin" diye konuştu.

AAretmen

'BİRKAÇ YENİYETME YÜZÜNDEN…'

Kardeşinin uçakta değil İsviçre'de, uçağa binmeden önce öğrencileriyle oturduğu bir barda alkol aldığını, reşit öğrencilerinin de içki içmesine izin verdiğini savunan Wilson, öğrencilerinin kardeşini mesleğinden etmesinden duyduğu üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi:

"Bir öğrenci bir öğretmenin kariyerini bitirebiliyor. (…) Yedi yıl bunun için çalıştı ve hiç ortada yokken, kendisine musallat olan birkaç yeniyetmeler yüzünden önü kesildi. Çünkü o genç bir öğretmen. (…) Gerçekten çok yazık, onun gibi iyi öğretmenlere ihtiyaç var, kardeşim okulunun en iyi öğretmeniydi. (…) (Bu olay olduğu sırada) Bir ilişkisi vardı zaten ve onunla mutluydu, kariyerini mahvetmesi için hiçbir neden yok"

Eleanor Wilson, okul olarak Cenevre'ye yapılan gezinin dönüşünde, uçak tuvaletine giderek öğrencisiyle cinsel ilişkide bulunduğu gerekçesiyle işinden olmuştu. Wilson'un, daha sonra durumdan haberdar olan bir başka öğrenci tarafından şantaja maruz kaldığı öğrenilmişti. Wilson'un, fizik öğretmeniyle birlikte olması sağlanmadığı taktirde ikilinin ilişkisini ifşa edeceğini söyleyen şantajcının talebini reddetmesi üzerine olay duyulmuştu. İşine son evrilen Wilson Kraliyet Donanması'na katılmıştı.

Kraliyet Donanması'ndan bir sözcü 'uygunsuz olacağı' gerekçesiyle konuya dair yorum yapmaktan kaçındı.

Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği için ihraç edilen öğretmenin kardeşi konuştu! ile ilgili etiketler Öğretmen öğretmencinsel ilişki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.