O Ses Türkiye yeni sezon hakkında merak edilen her şey! / VİDEO

Tv8 yönetimi yurt içinde O Ses Türkiye’nin yeni sezon için çalışmalarına başladı. 2015-2016 yılında 5. sezonu ile yayınlanan O Ses Türkiye jüri üyeliğinde Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş ve Mazhar Fuat Alanson ikilisi vardı. 2016-2017 de Hadise, Gökhan-Hakan Kardeşler, Murat Boz ve Sibel Can’la yeni kadro kurulmuştu. Yeni sezonda jüri üyeleri değişiyor mu? O Ses Türkiye ses yarışması programında yeni sezonda kimler olacak? O Ses Türkiye nedir? O Ses Türkiye kuralları nedir? O Ses Türkiye'de kim şampiyon olmuştu? Yeni sezonda ise kadroda bir kaç değişiklik olacağı bekleniyor. O Ses Türkiye’nin önümüzde ki sezon başlayacak 7. sezonunda Sibel Can’ın olmayacağı yerine ise Deniz Seki’nin geleceği iddia ediliyor. Hadise'nin yerine ise Yıldız Tilbe'ye teklif götürüldüğü iddia edildi. Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler yerine başka bir jüri aramaya konulan Acun Medya Murat Boz ile yoluna devam edicek.

Tv8 yönetimi yurt içinde O Ses Türkiye’nin yeni sezon için çalışmalarına başladı. 2015-2016 yılında 5. sezonu ile yayınlanan O Ses Türkiye jüri üyeliğinde Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş ve Mazhar Fuat Alanson ikilisi vardı. 2016-2017 de Hadise, Gökhan-Hakan Kardeşler, Murat Boz ve Sibel Can’la yeni kadro kurulmuştu.

o_ses3

Yeni sezonda jüri üyeleri değişiyor mu? O Ses Türkiye ses yarışması programında yeni sezonda kimler olacak? O Ses Türkiye nedir? O Ses Türkiye kuralları nedir? O Ses Türkiye'de kim şampiyon olmuştu? Yeni sezonda ise kadroda bir kaç değişiklik olacağı bekleniyor. O Ses Türkiye’nin önümüzde ki sezon başlayacak 7. sezonunda Sibel Can’ın olmayacağı yerine ise Deniz Seki’nin geleceği iddia ediliyor. Hadise'nin yerine ise Yıldız Tilbe'ye teklif götürüldüğü iddia edildi. Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler yerine başka bir jüri aramaya konulan Acun Medya, Murat Boz ile yoluna devam edicek.

Hadise'nin morali bozuldu!

Kulislerde konuşulanlara göre; renkli kişiliği ile milyonların beğenisini kazanan Yıldız Tilbe'ye teklif çoktan gitti ve o da olumlu baktığını dile getirdi. Kötü haberi alan, 7 sezondur O Ses Türkiye kadrosunda yer alan Hadise'nin ise morali bozuldu. Yeni albümünün adını bile 'Şampiyon' koyan Hadise lansman yaptığı günün akşamında bu haberi alınca yıkıldı.

oses2_1

Geçen sezon neler olmuştu?

O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Hadise'nin takımından Dodan Özer oldu.
Hadise ve Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından 3'er ismin yer aldığı O Ses Türkiye yarı finalinde Sibel Can ve Murat Boz'un takımlarından ise birer isim yer almıştı. Yarı finalde performansların ardından yapılan SMS oylamasının ardından ise Hadise'nin takımından 3 isim, Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından 2 isim, Sibel Can'ın takımından ise bir isim finale çıkmaya hak kazanmıştı. Yarışmacılar oldukça zorlu maratonun ardından bu akşamda büyük finalde ter döktüler. Birbirinden yetenekli 6 yarışmacı hem araba için hem de kendi single'larını çıkarabilmek adına kıyasıya mücadele etti. Sergilenen performanslar ve eğlenceli gecenin ardından sıra halk oylamasına geldi. Yapılan halk oylamasının ardından ise O Ses Türkiye 2017'nin şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Hadise'nin takımından Dodan Özer oldu. Böylece 6 yıllık sezonun ardından Hadise ilk defa O Ses Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

O Ses türkiye ne zaman başlayacak?
2017-2018 yeni sezonu 2 Ekim 2016 Pazar günü saat 20:00’da Tv8 ekranlarında olacaktır.

O Ses Türkiye nedir?

O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonunda Acun Ilıcalı'nın satın aldığı tv8 kanalında yayın hayatına devam eden yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır.

Kuralları

O Ses Türkiye programında dört jüri ve bir sunucu yer almaktadır. Yarışma toplamda beş turdan oluşmaktadır.Birinci turda jüri üyeleri adayları sahneye arkası dönük bir şekilde dinler. Eğer adayın sesini beğenirse butona basar ve bulunduğu koltuk sahneye doğru döner. Şarkı bitene kadar tüm jüriler butona basabilir. Eğer bir yarışmacıyı birden fazla jüri beğenip butona basarsa bu kez yarışmacı ekibine katılmak istediği jüri üyesini seçer ve seçtiği jürinin ekibine katılır.İkinci tur "Düello" adı verilen turdur.

Her bir jüri üyesi ekibinde yarışmacıları ikişerli veya üçerli eşleştirerek sahnede yarıştırır. Yarışmacılar birbirleriyle düet yaparlar. Sonucunda koç yarışmaya kiminle devam edeceğini seçer. Daha sonra kendi takımından elenen yarışmacıyı takımına almak isteyen jüri üyesi olup olmadığı sorulur. Eğer bir yarışmacıyı 1 jüriden fazla isterse seçim yarışmacıya bırakılır. Seçilen yarışmacılar ise yarışmanın 3. Turu olan "Birebir" bölümüne geçmeye hak kazanır.Üçüncü turdan itibaren yarışmacılar şarkıyı tek başına söyler. Yine ikişerli veya üçerli eşleşerek biri bir üst tura geçer.

Son Eleme turunda ise her ekipten iki ya da üç yarışmacı yine şarkılarını söyler. Bu kez tercihi stüdyodaki seyirciler elindeki butonlarla puan vererek belirler. En yüksek yüzdesi olan yarışmacı Canlı Yayında yarışmaya hak kazanır.

Çeyrek Final olarak adlandırılan bu turda kalan 16 yarışmacı 4'erli şekilde ayrılarak performanslarını sergiler. Her performanstan sonra 2 dakikalık Sms Oylaması sonucu her 4 gruptan sonuncu olan 1 kişi toplamda 4 kişi yarışmaya veda eder.Bir sonraki bölümde kalan 12 yarışmacı 3'erli şekilde ayrılır ve yine her gruptan 1 kişi elenerek Yarı Finalde yarışacak 8 kişi belirlenir.

Yarı Final turunda ise kalan 8 yarışmacı 2'şer tane şarkı söyler. Her jüri üyesi takımıyla kendi şarkılarından birini seslendirir. Sonrasında Aralarından sadece 4 tanesi finale yükselir.Final Turunda ise 4 yarışmacı 3'er tane şarkı söyler. Yapılan Sms Oylaması ile Önce 4. Sonra 3. Öğrenilir. Ve kalan 2 yarışmacı eski performanslarından birini seslendirir ve son sms oylamasında Türkiyenin O Sesi ortaya çıkar.

O Ses Türkiye yeni sezon hakkında merak edilen her şey! / VİDEO ile ilgili etiketler TV8 O Ses Türkiye Acun Medya Murat Boz Hadise Yıldız Tilbe Deniz Seki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.