O rol sadece Vatan Şaşmaz'ın!

'Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Tamer Karadağlı, aynı dizide ‘Engin’ karakterini canlandıran ve yakın geçmişte hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz'ın yerine diziye herhangi bir ismin katılmayacağını açıkladı.

Radyo programcısı Adem Metan, Radyo Viva’daki programında Tamer Karadağlı’yı ağırladı. Usta oyuncu, kendisine yöneltilen tüm soruları açık yüreklilikle cevapladı.

59a3c8587af5074828071482

27 Ağustos'ta hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz'la ilgili konuşan Karadağlı, "Duygusal anlar yaşadım. Aynı seti paylaştığımız için duygulandık" dedi.

Ünlü oyuncu, "Engin karakterini Vatan oynuyordu. Ancak bir daha gelmeyecek. Başka bir şehre gidecek. Vatan’ı kaybettik ama 'Engin’i de kaybettik. Bir başkası oynamayacak. Vatan’ın en ufak bir saygısızlığını görmedim.” şeklinde konuştu.

O rol sadece Vatan Şaşmaz'ın! ile ilgili etiketler vatanşaşmaz çocuklarduymasın tamerkaradağlı engin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.