'O benim için öldü' diyerek aşık olduğu kadının selasını okuttu.

İstanbul’da aşkına karşılık bulamayan bir adam, ‘O benim için öldü’ diyerek aşık olduğu kadının selasını okuttu. İmam, kadının yaşadığını bilmediğini, görevini yaptığını söyledi.

E.M. İstanbul Çekmeköy’de bulunan Köroğlu Cami’nin hoparlöründen, “Merhume H.A. vefat etmiştir. Öğlen namazını müteakiben cenazesi kaldırılacaktır” anonsunun yapılmasını sağladı.

Bu selayı duyan H.A.’nın bir akrabası soluğu kadının evinde aldı. Ancak akrabasını karşısında gören kadın durumu anlattı.

H.A. vakit geçirmeden karakola giderek şikâyetçi oldu. H.A. (43) kendisini uzun süredir rahatsız eden ve davalık olduğu E.M.’den (48) şüphelendiğini belirtti.

Soruşturma kapsamında cami hocasını arayıp kendisini ‘Hasan’ olarak tanıtan kişinin E.M. olduğu tespit edildi.

E.M. kendisini şu sözlerle savundu:

“Evinin olduğu yerde bulunan cami imamının telefonunu temin ederek H.A.’nın öldüğünü söyledim ve selasının verilmesini istedim.

İmam da bu selayı verdi. Kendisi benim için öldüğünden bir anlık öfkeyle yaptım.”

'O benim için öldü' diyerek aşık olduğu kadının selasını okuttu. ile ilgili etiketler soruşturma selaokuttu camimamınaselaokuttu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.