Nusret Gökçe et tezgahında hangi kadın gazeteciyi 'tuzladı'! +18 iddia...

İzzet Çapa ve Sacit Aslan'ın Youtube kanalı üzerinden gerçekleştirdiği 'Beraber ve Solo Serzenişler' programında bomba bir iddia ortaya atıldı. Nusret Gökçe'nin iş yerinde kadın bir gazeteciyle ilişkiye girdiği öne sürüldü

Her hafta farklı konular ve konuklarla renkli bir program yapan ikili bu haftada magazin gündemine bomba gibi düşücek iddia ile programı kapattılar. Tuz dökme hareketiyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusret Gökçe'nin kesimhanede kadın bir köşe yazarı ile birlikte olduğu iddia edildi.

İddiaya göre; Nusret Gökçe ve köşe yazarı etlerin saklandığı buzhanede ilişkiye girdiler.

Beraber ve Solo Serzeişler programının yapım ekibinden bir kişinin ortaya attığı iddiayı duyan İzzet Çapa ve Sacit Aslan şaşkınlıklarını gizleyemedi. İzzet Çapa'nın tepkisi 'Fantaziye bak' demek oldu.

dhfkhdgkjlsdfsdfdss

Olayın gerçek olduğuna inanmakta zorlanan Sacit Aslan'ın 'Ciddi misiniz' sorusu, iddia sahibi tarafından 'Ciddiyim bu doğru' şeklinde yanıtlandı. Aslan ise '1 yaşıma daha girdim' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Programı kapatan İzzet Çapa ''Programı bitirelim de kim olduğunu öğrenelim' dedi ve programa son verdi.

İlgili bölüm, 41:25 ile 42:42 dakikaları arasındadır...

SuperHaber

Nusret Gökçe et tezgahında hangi kadın gazeteciyi 'tuzladı'! +18 iddia... ile ilgili etiketler İzzet Çapa Nusret Gökçe Sacit Aslan ilişki tezgah
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.