Numan Kurtulmuş, Arakanlı Müslümanlarla görüşecek

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, İİT 10. İslam Turizm Konferansı'na katılmak için gittiği Bangladeş'te, Arakanlı Müslümanların Myanmar sınırında yaşadığı kampları ziyaret edecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 10. İslam Turizm Konferansı'na katılmak için gittiği Bangladeş'te Arakanlı Müslümanlarla bir araya gelecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Kurtulmuş, İİT 10. İslam Turizm Konferansı'na iştirak etmek için Bangladeş'e gitti.

Başkent Dakka'da, İİT'ye üye ülkelerin bakanları ile bir araya gelecek ve çeşitli temaslarda bulunacak Kurtulmuş, daha sonra Arakanlı Müslümanların yaşadığı Myanmar sınırındaki kampları ziyaret edecek.

Kurtulmuş, resmi ve sivil insani yardım kuruluşlarının bölgede sürdürdüğü faaliyetlerle ilgili yetkililerden bilgi alacak.

Numan Kurtulmuş, Arakanlı Müslümanlarla görüşecek ile ilgili etiketler arakan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.