Nike'ın yeni reklam filminde başrolü Bülent Arınç kaptı / VİDEO

Nike Türkiye'nin kadınlara yönelik reklam filmi büyük ilgi topladı. Sosyal medyada yayınlanmaya başlayan filmde, Türkiye'deki kadınların sportif başarıları övülüyor. "Kadın gücü" ana temalı kampanyada eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a da isim vermeden ilginç bir mesaj gönderiliyor  

Nike, Türkiye’deki ünlü kadın sporcuların rol aldığı, kadınları cinsiyetçiliğe karşı cesaretlendirmek ve daha fazla kadına spora başlamaları için ilham vermek amacı taşıyan yeni bir reklam kampanyası hazırladı.

Türkiye’deki profesyonel ve amatör kadın sporcuların yer aldığı ve "Bizi Böyle Bilin" sloganıyla yola çıkılan kampanyada; Türk Milli Basketbol Oyuncusu Işıl Alben, Milli Tenisçi İpek Soylu, Milli Triatlet Esra Gökçek, Kikbokscu Funda Diken Alkayış, Çisil Sıkı’nın liderliğindeki Dans Fabrika dansçıları ile oyuncular Dilan Çiçek Deniz ve Elvin Levinler performanslarıyla göz doldurdu.

BÜLENT ARINÇ'A MESAJ VAR

Wieden+Kennedy Amsterdam reklam ajansının, tamamı yabancı olan kreatif ekiple hazırladığı reklam filminde yerel mesajlar verilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Reklam filminde eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, 2014 yılından yaptığı "kahkaha" açıklamasına da göndermede bulunuldu.

FERHBGTRHJ7J

Arınç, uzun süre tartışılan ve sert eleştirilerin hedefi olan o açıklamasında, "Kadınsa o da iffetli olacak. Mahrem namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak, bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak" diye konuşmuştu.

Reklam filminde ise Arınç'ın ismi verilmeden şu ifadeler kullanıldı;

"Öyle herkesin içinde kahkaha da atmayız. Lütfen! Yapar mıyız hiç? (Kahkahalar) Bizi bilirsiniz." / SuperHaber

İŞTE NIKE'IN ÇOK KONUŞULACAK O REKLAM FİLMİ

Nike'ın yeni reklam filminde başrolü Bülent Arınç kaptı / VİDEO ile ilgili etiketler Bülent Arınç nike ışıl alben kahkaha
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.