Nerede CHP orada FETÖ!

En yakın çalışma arkadaşları art arda FETÖ’cü çıkan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun maskesi inmeye devam ediyor. İşte Kılıçdaroğlu’nun ‘A Takımı’ hakkındaki FETÖ soruşturmaları.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Fatih Gürsul ve danışmanı Murat Aksoy, FETÖ soruşturmalarında tutuklanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı Koray Çalışkan da FETÖ'den gözaltına alınıp serbest kalmıştı.

Sabah Gazetesi'nden Kenan Kıran'ın haberine göre; MİT TIR'ları ihanetinde Kılıçdaroğlu şüphesi gün gibi ortadayken, CHP'li birçok vekil de geçmişte FETÖ'cülerle bir araya geldi. Tüm bunların yanı sıra Kılıçdaroğlu'na yakın Prof. İştar Gözaydın, Tuncay Ceylan gibi bazı isimler daha FETÖ ilişkileri nedeniyle tutuklandı.

İşte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve "A Takımı"nın FETÖ ile ilgisini gösteren detaylar:

KALEM MÜDÜRÜ İMAMLA İRTİBATLI

*Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan'ın, FETÖ'ye finansal destek sağlamaktan tutuklanan eski Aydın Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Erkan Karaarslan'ı CHP'li belediyelere götürdüğü saptandı.
*CHP Parti Meclisi, son seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer alan Prof. Dr. İştar Gözaydın, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandı.
*Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarının yanı sıra milletvekillerinin de FETÖ ile ilişkisi bulunuyor. CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili görüntülere ilişkin davada tutuklandı ve 25 yıl hapis cezası çarptırıldı.

FETÖ ŞÜPHELİSİ MİLLETVEKİLİ

*FETÖ'nün yasadışı ses kayıtları ve teknik takip görüntülerini yayımlayan Karşı gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem de, FETÖ soruşturmalarında şüpheli olarak yargılanıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ terör örgütünün amaçları doğrultusunda 'darbeye teşebbüs' suçunu işlediği gerekçesiyle, Eren Erdem'in dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırladı.

4 MADDEDE KILIÇDAROĞLU İLE FETÖ BAĞLANTISI

1) YASADIŞI SES KAYITLARINI MECLİS'TE DİNLETTİ: 20 Şubat 2014'te Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde yasadışı seskayıtlarını yayımlayan Karşı gazetesi Ankara Temsilcisi İlhan Taşçı'yı kabul etti. Kılıçdaroğlu 5 gün sonra FETÖ'nün verdiği montajlı telefon görüşmelerini CHP Meclis Grubu'nda dinletti. 7 Haziran 2015'te Karşı gazetesinin genel yayın yönetmeni Eren Erdem, CHP'den milletvekili seçildi ve dokunulmazlık zırhına kavuştu.

2) BİLGİ SIZDIRIYORDU: Kılıçdaroğlu 19 Mart 2014'te FETÖ'ye ait STV'de "Bazı duyumlar alıyorum. Süleyman Şah Türbesi'ne saldırılar olacak" iddiasında bulundu. Bundan 8 gün sonra FETÖ'nün kaydettiği Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e ait olduğu öne sürülen ses kaydı, Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinde yer aldı. Bir gün sonra ses kaydı Cumhuriyet'te manşete taşındı.

dumanlA_amcAk
Kılıçdaroğlu'nun Ekrem Dumanlı ile görüşmesinden 12 gün sonra MİT TIR'larıyla ilgili kumpas Cumhuriyet manşetine taşındı.

3) MİT TIR'LARI KUMPASI: 17 Mayıs 2015'te Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile birlikte FETÖ'nün amiral gazetesi Zaman'ı ziyaret etti ve Ekrem Dumanlı ile görüştü. O ziyaretten 12 gün sonra Cumhuriyet ihanet manşetiyle çıktı.

4) 'GÖRDÜM' DEDİ, HATIRLA YAMADI: 28 Nisan 2016'da Deniz Baykal kasedi hakkında konuşan ve "Erdoğan'ın kaseti izlediğini gördüm" diyen Kılıçdaroğlu bir ay sonra Baykal'ın görüntülerini içeren videonun ne zaman izlettirildiğini hatırlamadığını söyledi.

Nerede CHP orada FETÖ! ile ilgili etiketler FETÖ CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.