Negredo transferi bitiyor!

Valencia ile el sıkışan G.Saray, Negredo’nun aklını çelmeye çalışıyor. Yönetim daha önce Sneijder’a ‘evet’ dedirten “Dev kadro kuracağız” sözüyle 31 yaşındaki İspanyol’u ikna edecek.

Gelecek sezonun kadrosunu en kısa sürede oluşturarak taraftarların tepkisini dindirmek isteyen Galatasaray yönetimi, dünyaca ünlü golcü Alvaro Negredo'yu bitirmeye hazırlanıyor. Bonservisi İspanyol ekibi Valencia'da bulunan ancak bu sezon İngiliz ekibi Middlesbrough'da kiralık olarak forma giyen 31 yaşındaki golcü için yaklaşık 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli gözden çıkartıldı. Maddi sıkıntı içerisinde bulunan Valencia da bu rakama sıcak bakarken, sarı-kırmızılılar oyuncuyu ikna turuna çıktı. İspanya'da bulunan Futbol Direktörü Cenk Ergün başarılı oyuncunun menajerine, gelecek sezon oluşturulacak güçlü kadroyu ve Şampiyonlar Ligi hedefini aktaracak. Tıpkı eski başkan Ünal Aysal döneminde transfer edilirken, ‘büyüme ve başarı' sözü verilen Wesley Sneijder da uygulanan taktik, Negredo'da da izlenecek.

‘GALATASARAY’A GİDİYOR’

İspanya’nın saygın gazetelerinden AS da AlvaroNegredo'nun Galatasaray'a transfer olacağını yazdı. Valencia'nın gelecek sezon takımda düşünmediği 31 yaşındaki golcü oyuncunun en ciddi talibinin Galatasaray olduğu ve anlaşmanın büyük bir ihtimal olduğu aktarıldı. Kiralık olarak formasını giydiği Middlesbrough'nun İngiltere'de küme düşmesi nedeniyle Negredo'nun Ada'da kalmayacağı belirtildi.

Negredo transferi bitiyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Valencia Transfer alvaro negredo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.