Negredo Beşiktaş için bir transferden fazlası!

Beşiktaş'ın forvet takviyesi, diğer transferleri doğrudan etkileyecek. Alvaro Negredo'nun bedelsiz olarak kadroya katılması halinde; stoper ve kanat oyuncusu için daha fazla harcama yapılacak. Transferde önceliği forvete veren Beşiktaş, listesinin ilk sırasında yer alan Alvaro Negredo için temaslarına devam ediyor.

İspanyol oyuncuyu bedelsiz kiralama konusunda Valencia ile anlaşma aşamasına gelen siyah beyazlılar, son kararını vermeye çalışıyor.

32 yaşındaki futbolcunun yıllık ücretinin yaklaşık 4.5 milyon Euro olması yönetimi düşündürüyor. Yapılacak son görüşmelerden olumlu sonuç çıkması halinde, Negredo kiralama ücreti olmadan kadroya katılacak. Bu durumun gerçekleşmesi, diğer transferleri de doğruda etkileyecek.

Marcelo'nun satışından kazanılan geliri, Negredo'nun kiralanmasına rağmen kasasında tutacak olan Beşiktaş; kanat oyuncusu ve stoper için daha rahat harcama yapabilecek.

Beşiktaş bu durumda kanat oyuncusunda ilk aday olan Jeremain Lens için Sunderland ile masaya oturacak. İngiliz ekibiyle yapılacak pazarlıklar sonucunda Hollandalı oyuncunun 1 yıl kiralanması sürpriz olmaz.

Stoperde henüz öncelikli adayını belirlemeyen yönetim, diğer transferin durumuna ve elde kalacak bütçeye göre hareket edecek

Negredo Beşiktaş için bir transferden fazlası! ile ilgili etiketler Beşiktaş negredo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.