Necat Nasıroğlu kimdir?

İşadamı Necat Nasıroğlu hayatını kaybetti. Fernas Şirketler Topluluğu Onur Başkanı olan Batmanlı işadamı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. Vatandaşlarımız ise Necat Nasıroğlu'nu merak ediyor... Geçen hafta Ankara’dan Batman’a gelen 77 yaşındaki işadamı 8 çocuk babası Nasıroğlu, akşam saatlerinde fenalık geçirerek Özel Batman Dünya Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan işadamı son nefesini verdi. Peki, Necat Nasıroğlu kimdir? Neden öldü? ne iş yapıyordu? Detaylar haberimizde...

Hayata gözlerini yuman Necat Nasıroğlu kimdir? Acı haberi alan akrabaları ve yakınları Özel Batman Dünya Hastanesi'ne akın etti. Öte yandan Beşiktaş Kulübü Eski Başkanı ve mevcut başkan Fikret Orman’ın aile dostu Muzaffer Nasıroğlu'nun babası Necat Nasıroğlu vefat etti. Kulüp, vefat sebebiyle baş sağlığı mesajı yayınladı. Geçen hafta Ankara’dan Batman’a gelen 77 yaşındaki işadamı 8 çocuk babası Nasıroğlu, akşam saatlerinde fenalık geçirmişti. Peki, Necat Nasıroğlu kimdir? Neden öldü? Ne iş yapıyordu? Detaylar haberimizde...

necat_nasAroAlu_kimdir

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Batman'da birçok iş alanlarında faaliyet yürüten Batmanlı iş adamı Necat Nasıroğlu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Nasıroğlu bir süredir çeşitli rahatsızlıklarından dolayı tedavi görüyordu.

Evinde olduğu bir sırada geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle özel bir hastaneye kaldırılan Nasıroğlu’na burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

77 yaşında hayatını kaybeden Nasıroğlu, evli ve 8 çocuk babasıydı.

NECAT NASIROĞLU KİMDİR?

1940 yılında Batman Merkez’e bağlı Kayabağ köyünde doğan Necat Nasıroğlu, ilkokul eğitimini Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Sinan köyünde tamamladı. Babasına ait tarlalarda uzun süre tarımla uğraşan Nasıroğlu, askerliğini yaptıktan sonra TPAO’ya işçi olarak girdi.

2 sene kadar işçi olarak çalışan Nasıroğlu, aldığı kamyonlarla nakliye işine atıldı. Kurduğu FER-NAS şirketler grubu ile birçok ülkede Nakliye – Lojistik – İnşaat hizmeti veren Nasıroğlu, bugün yaklaşık 10 bin kişiyi istihdam etmektedir.

844543

BEŞİKTAŞ'TAN BAŞSAĞLI MESAJI

Beşiktaş Kulübü Eski Başkanı ve mevcut başkan Fikret Orman’ın aile dostu Muzaffer Nasıroğlu'nun babası Necat Nasıroğlu vefat etti. Kulüp, vefat sebebiyle baş sağlığı mesajı yayınladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Beşiktaşımızın eski As Başkanı, Başkanımız Fikret Orman'ın aile dostu ve iş ortağı Muzaffer Nasıroğlu'nun babası Necat Nasıroğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhumun cenazesi 9 Ocak Salı günü (yarın) öğle namazına müteakip Batman Kayabağı Köyü Camii'nden kaldırılacak ve Kayabağı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Camiamıza önemli hizmetlerde bulunan Nasıroğlu ailesinin acısını paylaşıyor ve sabır diliyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, yakınlarına ve Camiamıza başsağlığı dileriz.

BATMAN HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Batman ili 41 derece 10 dakika ve 41 derece 40 dakika doğu boylamları ile 38 derece 40 dakika ve 37 derece 50 dakika kuzey enlemleri arasında yer alır.

RAKIMI: 550 M.

BATMAN'IN KOMŞULARI

Kuzeyde Muş - batıda Diyarbakır - doğuda Bitlis ve Siirt - güneyde Mardin

YÜZEY ŞEKİLLERİ

İlimizin kuzey ve kuzeydoğusu yüksek sarp ve dağlık olup güneyi ise dağlık ve engebelidir.

DAĞLARI

Sason Dağları ( Aydınlık Dağları ): 2500 m.

Meleto 2967m.

Kuşaklı Dağı 1947m

Avcı Dağı 2121m.

Meydanok Tepesi 2042m.

Kortepe 2082m.

Raman Dağı 1288m.

AKARSULAR VE GÖLLER

Dicle Nehri, Batman, Sason, Garzan ve Pisiyar çayları ilimizin sınırları içinde geçmekte olan önemli akarsulardır. Sason ve Sorkan çayları Batman Çayına; Kozluk'un kuzeyindeki Aydınlık dağlarından doğan Pisiyar Çayı ve diğer küçük dereler Garzan Çayını oluştururlar. Kulp Çayı Sorkan ve Sason Çayları Batman Çayını oluştururlar. Batman ve Garzan çayları Dicle'ye dökülürler. Ayrıca Gercüş yöresinde Gürbüz ve Aydınlı Dereleri Dicle'ye dökülürler.

Batman Çayı: Batman ile Diyarbakır arasında doğal bir sınır çizer ve 115 Km.lık kısmı Batman il sınırı içinde akar.

Dicle Nehri: Dicle Nehri batıdan doğuya doğru akarak Batman Çayı ile birleştiği yerde Diyarbakır il sınırını bittikten sonra Batman il sınırları içinde akmağa devam eder.

Garzan Çayı: Batman - Siirt illeri arasında doğal sınır çizer. Garzan Çayı, Kozluk ilçesinin kuzeyindeki Aydınlık Dağlarından doğan Pisiyar çayı ve diğer küçük derelerden oluşur. İlimiz sınırları içindeki mesafesi yaklaşık 60 km. olup, Beşiri ilçesi doğusunda Dicle Nehri ile birleşir.

GöLETLER: İl sınırları içinde Gercüş - Kırkat Göleti ile Kozluk Ceffan Göleti bulunmaktadır.

Gercüş - Kırkat Göleti 1984 yılında DSİ tarafından yapılmış olup sulama amaçlıdır Kozluk Ceffan Göleti elektrik amaçlı yapılmıştır.

Necat Nasıroğlu kimdir? ile ilgili etiketler necat nasıroğlu kimdir neden oldu ne iş yapıyordu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.