Naz Elmas kimdir? Naz Elmas Jet Sosyete dizisinde oynayacak mı?

Naz Elmas'ın Gülse Bilsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'de oynayacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Naz Elmas kimdir? Naz Elmas Jet Sosyete dizisinde oynayacak mı? Sorularının yanıtları merak konusu oldu ve araştırılmaya başlandı. Gülse Birsel, Naz Elmas konusu ile ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı...

Naz Elmas'ın Gülse Bilsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'de oynayacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Naz Elmas kimdir? Naz Elmas Jet Sosyete dizisinde oynayacak mı? Sorularının yanıtları merak konusu oldu ve araştırılmaya başlandı. Gülse Birsel, Naz Elmas konusu ile ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı...

naz_3

NAZ ELMAS JET SOSYETE DİZİSİNDE OYNAYACAK MI?

Naz Elmas'ın Gülse Bilsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'de oynayacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Bunun gelişme üzerine güzel ve başarılı oyuncu Naz Elmas'ın hayatına dair bilgiler merak edildi ve araştırılmaya başlandı. Gülse Birsel Instagram hesabından iddialar ile ilgili paylaşımda bulundu ve yalan haber olduğunu açıkladı.

GÜLSE BİRSEL’DEN AÇIKLAMA

Gülse Birsel akşam saatlerinde Naz Elmas’la ilgili çıkan haberleri sosyal medya hesabından yalanladı. Ancak bu gelişmenin tepkiler sonrasında mı gerçekleştiği kafalarda soru işaretleri uyandırdı.

naz_1

NAZ ELMAS KİMDİR?

16 haziran 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu. Kendisinde 8 yaş büyük Aslı adında bir ablası var. Oyuncu Açelya Elmas ise üvey ablası. İlköğrenimi 50. Yıl Cumhuriyet Okulunda tamamladı. Lise eğitimini dil eğitimi için Özel Kalamış Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini ise İstanbul Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin Tiyatro bölümünde tamamladı.

Dizi ve filmler:
2004 yılında henüz üniversite son sınıftayken 'Haziran Gecesi' adlı dizide Özcan Deniz ile başrol oynadı ve bütün ilgileri üzerine toplamaya başladı. Özcan Deniz’in sevgilisi Havin karakterine can veren güzel oyuncu dizi sayesinde şöhret basamaklarını emin adımlarla çıkmaya başladı. Yine aynı yıl ilk sinema deneyimini 'G.O.R.A.' adlı sinema filminde konuk oyuncu olarak yaptı. 2006 yılında 'Candan Öte' adlı dizide Gülen karakterini canlandırarak yine başrol oynadı. Dizilerin yanı sıra reklam filmlerinde de oynamaya başladı. 2007 yılında başrollerini Emre Altuğ ile paylaştığı 'El Gibi' adlı dizide rol aldı. 2008 yılında 'Doktorlar' adlı dizide oynadı. 2009 yılında 'Nefes' aldı dizide bir çok usta oyuncu ile birlikte rol aldı. 2011 yılında 'Ay Tutulması' adlı dizide Ayla karakterine can vererek yine başrol oynadı. Dizinin ilginç hikayesi oldukça ilgi çekti. Bu dizi biter bitmez yine Star TV’de yayınlanan 'Bir Ömür Yetmez' adlı dizide rol aldı.

Naz Elmas'ın yer aldığı pek çok dizinin reytinge yenildiğini hatırlatan sosyal medya kullanıcılarının Gülse Birsel’i bu seçiminden dönmesi konusunda uyarması da dikkat çekti.

"NAZ NEREYE EL ATSA BİR HAFTADA GÜM"

İşte Naz Elmas hakkında yapılan o yorumlar:

“En fazla dört bölüm yayınlanır…”

“Bu kız dram oynayamıyor, nerede kaldı komedi… Bence de bir daha düşün Gülse Birsel, girdiği her dizi bitti.”

“Naz neye el atsa ilk haftada güm! Biraz uğursuz Gülse Birsel, hayatının hatası olur bizce.”

“Aslında iyi oynuyor ama işleri tutmuyor yazık kıza ya.”

“Naz ve komedi, zaten dizileri tutmuyor yapma etme Gülse!”

“Gürse, aklını başına topla bu kız olmaz. İki üç bölüm sonra biter dizi… Buraya yazıyorum.”

Naz Elmas kimdir? Naz Elmas Jet Sosyete dizisinde oynayacak mı? ile ilgili etiketler Naz Elmas Gülse Birsel Jet Sosyete Instagram naz elmas kimdir jet sosyete dizisinde oynayacak mı Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.