Mustafa Ceceli'nin akıl hocası Ahmed Hulusi'nin müritlerinin şoke eden görüntüsü! / VİDEO

Yeni nesil tasavvufçu olarak bilinen Ahmet Hulusi'nin Amerika'da çekilmiş çok ilginç görüntüleri ortaya çıktı. Mustafa Ceceli ve eşinden ayrıldıktan sonra kısa sürede evlendiği Selin İmer'in, Ahmet Hulusi'nin kitaplarına ve öğretilerine sıkı sıkıya bağlı oldukları biliniyor

Geçen yaz başı “Hacı” lakaplı ünlü popçu Mustafa Ceceli, 9 yıllık eşini tek celsede boşayıp 1 hafta sonra sevgilisi Selin İmer'le evlilik kararı almış, bu durum herkesi şoke etmişti.

Ardından ünlü popçu gündeme bomba gibi düşen yasak aşkını bir an önce resmileştirmek için harekete geçmiş, Mustafa Ceceli'nin bu kararında akıl hocası Ahmet Hulusi'nin de büyük payı olduğu öne sürülmüştü.

selinimermustafaceceli2017

SÜREKLİ BASIN KARTI SAHİBİ TASAVVUFÇU

Üstelik Ceceli'nin sevgilisi sosyetik güzel Selin İmer'in sosyal medya profillerinde bile Ahmet Hulusi'nin internet sitesinin reklamını yapması ve sık sık sözlerini paylaşması ise dikkatlerden kaçmamıştı. Bütün bu gelişmeler gözleri Ahmet Hulusi'ye çevirdi. Sürekli sarı basın kartı sahibi olan 72 yaşındaki yazarın kimliği merak konusu oldu.

ahmet_hulusi_akten

CECELİ VE İMER EV BULUŞMASINDA TANIŞMIŞ

İlk kitaplarını Hulusi Akten adıyla bastıran Ahmet Hulusi’nin olay yaratacak ev buluşmalarının görüntüleri ise geçen günlerde ortaya çıktı. Mustafa Ceceli ve Selin İmer, kitaplarına ve öğretilerine sıkı sıkıya bağlı oldukları Ahmet Hulusi’nin işte bu ev buluşmalarında tanıştı.

selin_imer_ceceli

Üstelik bu buluşmalara başlarda ünlü popçunun eşi Sinem Gedik de katılıyordu. İddiaya göre Sinem Gedik daha sonra bu ortamdan koptu. Bu durum da çiftin evliliğine olumsuz yansıdı.

selin_imer_ceceli3

MUSTAFA CECELİ’NİN AKIL HOCASI AHMED HULUSİ AKTEN KİMDİR?

Sürekli sarı basın kartı sahibi de olan 72 yaşındaki yazarın kimliği merak konusu oldu. Ahmed Hulusi Akten nerede doğdu? Kaç yaşında? İşte Akten ile ilgili bilgiler…

Asıl adı Ahmet Hulusi Akten dir.

21 Ocak 1945’de Cerrahpaşa / İstanbul’da doğdu.

Türkçe, Arapça ve İngilizce biliyor.

Yeni İstanbul ve Zaman gazetelerinde çalıştı.

Yazıları önceleri bu gazetelerde ve Milliyet gazetesinde yayımlandı.

Kitaplarında biyografisi yer almadı.

Amerika’da Güney Carolina’da yaşadığı tahmin ediliyor.

Mustafa Ceceli'nin akıl hocası Ahmed Hulusi'nin müritlerinin şoke eden görüntüsü! / VİDEO ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli selin imer ahmed hulusi ahmed hulusi akten kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.