Murat Hazinedar'ın belediye parasıyla maç keyfi!

Görevden alınan eski CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Vodafone Park'tan belediye parasıyla 3 yıllık loca kiraladığı ortaya çıktı.

Görevden alınan eski CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı, Vodafone Park'tan belediyenin parasıyla aldığı locayı, "Bana özel" diyerek ailesi, eşi ve dostu için kullandı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın bir yalanı daha belgelerle su yüzüne çıktı.

Hazinedaroğlu, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Park'tan bir loca kiraladı. Locanın parasını belediyenin kasasından ödeyen Hazinedar, gerçekleri mesai arkadaşlarından bile gizledi.

SADECE AİLESİNİN KULLANMASINA İZİN VERDİ

"Loca bana özel. Parasını cebimden ödedim" diyerek adeta locaya el koyan Hazinedar, burada kendi yakınları, özel misafirleri ve eşi dostu dışında hiç kimsenin maç izlemesine izin vermedi. Locayı tam anlamıyla kendi mülkü gibi kullandı.

Murat Hazinedar, görevden alındıktan sonra incelenen belgelerde gerçekler ortaya çıktı. Locanın sözleşmesi Hazinedar'ın kendisiyle değil, Beşiktaş Belediyesi'yle yapılmıştı ve ödemeleri de belediyenin bütçesinden karşılanıyordu.

3 YILLIK KONTRAT

Ancak evraklar sır gıbı saklanıyordu. 9 Şubat 2016 yılında Beşiktaş Belediyesi adına Murat Hazinedar ve Beşiktaş JK Derneği arasında yapılan 3 yıllık kontratta, locanın yeri ve konumu şöyle belirtilmiş:

Tribün: Batı, Kat: 2, Loca No: 149.

(Skorer)

Murat Hazinedar'ın belediye parasıyla maç keyfi! ile ilgili etiketler Murat Hazinedar Beşiktaş loca
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.