Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşk yaşıyor!

Yeni yıla az bir zaman kala Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'un aşk yaşadığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü!

Eşi Merve Boluğur'dan henüz daha 4 ay önce boşanan Murat Dalkılıç'ın, güzel oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Posta'da yer alan habere göre: Boşanmasının üzerinden çok zaman geçmeyen, daha ayrılık acısını atlatamadığı düşünülen Murat Dalkılıç, Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açmış bile. Beraberlik 5 gün önce başladı. Oyuncu Hande Erçel kısa süre önce iş adamı Mehmet Dinçerler ile birlikteydi.

MERVE BOLUĞUR İLE "SADECE DOSTUZ" DEMİŞLERDİ

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç 2014 yazında Bodrum plajlarında görüntülenmiş ancak "Aramızda aşk yok, dostluk var." demişti. Kısa zaman sonra ilişki ortaya çıktı. Çift 2015'te nikâh masasına oturdu. Ancak evlilik uzun sürmedi. Sosyal medya hesaplarından boşanacaklarını açıklayan popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur'un iki yıl süren evlilikleri Eylül 2017'de resmen bitti.

yilin-son-bombasi-murat-dalkilic-ile-hande-ercel-10350174_5184_m

HANDE ERÇEL SEVGİLİSİNİN YAKIN ARKADAŞIYLA BİRLİKTE OLMUŞTU

Hande Erçel ve Ekin Mert Daymaz sevgiliyken, Mehmet Dinçerler ile çift olarak görüşüyorlardı. Hande Erçel, Ekin Mert Daymaz ile ayrılınca Mehmet Dinçerler ile çıkmaya başlamış ve herkesi şaşırtmıştı. Güzel oyuncu Mehmet Dinçerler ile ilişkisi boyunca Instagam'a yüklediği fotoğraflara dikkat eder olmuştu. Hande Erçel eskiye göre daha az dekolteli fotoğraflar tercih ediyordu.

yilin-son-bombasi-murat-dalkilic-ile-hande-ercel-10350174_9286_m

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Hande Erçel Murat Dalkılıç Sevgili Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.