Murat Boz'dan Aslı Enver ayrılığı ile ilgili bomba açıklama!

Yakın zamanda evlenecekleri beklenen Murat Boz ve Aslı Enver'in ilişkisi, Boz'un Bahar-Nihal Candan kardeşlerle, gece yarısı bir partide birlikte eğlendiği iddiasıyla sürpriz şekilde bitti. Taraflar uzun süre sessizliğini korusa da Boz, yaptığı açıklamada ilişkilerinin yaşanan bu olaylardan 3 hafta önce bittiğini söyleyerek sonunda ayrıldıkları iddialarının doğru olduğunu kabul etti.

Magazin gündeminde uzun süre konuşulan olayda Murat Boz, Eser Yenenler’in villasında yarışma programından tanınan Bahar ve Nihal Candan çiftiyle yakalanmıştı. Şarkıcı, Antalya’da verdiği konser sonrası şaşırtan bir itirafta bulundu.

ÜÇ HAFTA ÖNCE AYRILMIŞTIK

Yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin kişiyi iki saat boyunca eğlendiren Boz, konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Aslı Enver’e ihanet ettiği iddialarını yalanladı:
“İhanet teknik olarak mümkün değil. Biz bu olaydan üç hafta önce ayrılmıştık.”


Çekimlerine başlanması planlanan “Kardeşim Benim 2” filminde tekrar Enver’le kamera karşısına geçip geçmeyeceği sorusunu ise Murat Boz, “Buna yapımcı karar verecek” diye cevap verdi.
Murat Boz'dan Aslı Enver ayrılığı ile ilgili bomba açıklama! ile ilgili etiketler Murat Boz Aslı Enver ayrılık bajhar candan 3 hafta önce ayrılmıstık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.