Magazin dünyası bunu konuşuyor! Tam yılan hikayesine döndü...

Ayrıldı barıştı derken Murat Boz ve Aslı Enver'den yeni haber geldi. İkilinin barıştı mı dedirten görüntüleri sosyal medyaya düştü. Aslı Enver ile Murat Boz 2016 yılının ocak ayında yıldırım aşkı yaşamaya başlamışlardı. İkili geçtiğimiz ayda 'kavgasız gürültüsüz ayrıldık' açıklaması yapmıştı. Son gelişmeler 'acaba barıştı mı' dedirtti.

Sosyal medya Murat Boz ve Aslı Enver arasında yaşanan son gelişmeyi konuşuyor. Ayrılıkları yılan hikayesine dönen Aslı Enver ile Murat Boz cephesinde şaşırtan gelişme üzerine sevenleri 'Acaba barıştılar mı' dedi. İşte birlikte görülen çiftin cephesindeki son gelişmeler...

Magazin dünyasının gündeminde Murat Boz ve Aslı Enver var. 2016 yılının ocak ayında sürpriz bir aşka yelken açan Aslı Enver ile Murat Boz, ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Murat Boz, Antalya konserinde 'Aslı ile ayrıldık' açıklaması yapmış, güzel oyuncu da geçtiğimiz günlerde 'Kavgasız gürültüsüz ayrıldık.' demişti. İkili ele ele görüldü ve barıştı iddiaları ortada dolanmaya başladı.

'Ayrılık' itirafına rağmen sosyal medya hesaplarında birbirlerini takip etmeye devam eden ve fotoğrafları kaldırmayan önceki gece birlikte görüntülendi.

Murat_Boz_AslA_Enver

'BARIŞMAK NASİP KISMET'

Murat Boz, güvenlik kamerası görüntülerinin yayınlanmasından birkaç saat önce Bebek trafiğinde görüntülenmiş ve biten ilişkisiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"O gece oraya 25-30 kişiydik. Arkadaşları tanımıyorum. Yazılanlara çizilenlere inanmak gerçekten çok zor. Bi insanla aynı ortamda bulunmak, o insanla bir şey yaşadığınız anlamına geliyorsa bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. bizim kitabımızda yok böyle bir şey. Sadece 4 kişiymişiz gibi davranıldı. Biz kavga gürültü ayrılmadık. Aslı benim çok değer verdiğim biri. Bir daha barışır mıyız, nasip kısmet."

Magazin dünyası bunu konuşuyor! Tam yılan hikayesine döndü... ile ilgili etiketler Murat Boz Aslı Enver barıştı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.