Murat Boz - Aslı Enver ayrılığı 'PR çalışması' çıktı!

Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver'in başrollerinde olduğu Kardeşim Benim'in devam filminin vizyona ne zaman gireceği açıklandı... Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver ile başrolü paylaşacağı filmin öncesinde ikili medyada ayrılık haberleriyle yer bulmuştu...

Sözcü'de yer alan habere göre Murat Boz ve Aslı Enver’in ayrılık sürecinde en çok konuşulan konulardan bir tanesi de Kardeşim Benim filminin tekrardan vizyona girip girmeyeceğiydi. Burak Özçivit, Instagram’dan yaptığı açıklamada filmin ikincisinin 24 Kasım’da vizyona gireceğini duyurdu. Filmin ilki geçen yıl 2 milyonu aşkın izleyiciye ulaşmış ve çok konuşulmuştu. İkilinin bir süre devam eden ayrılık sürecinde film sıklıkla gündeme gelmişti.

AYRILIK REKLAM KAMPANYASI ÇIKTI

Dedikodu kulislerinde sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını kaldırmayan ikilinin ayrılmadığı ve ikincisi çekilecek olan ‘Kardeşim Benim’ filminin reklamı için böyle davrandıkları konuşuluyordu. İddiaya göre ikili, film setinde barıştıkları yönünde yapılacak tanıtım kampanyası için böyle davranmış.

Çiftin barışmasının hemen ardından filmin vizyon tarihinin açıklanması reklam ayrılığı iddialarını güçlendirdi.

Murat Boz - Aslı Enver ayrılığı 'PR çalışması' çıktı! ile ilgili etiketler Murat Boz Aslı Enver film barışma vizyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.