Murat Boz - Aslı Enver aşkını bitiren Bahar Candan'dan kötü kadın pozları! / VİDEO

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan gündemden düşmüyor. Murat Boz ve Eser Yenenler'le basıldıktan sonra magazin gündeminde zirveye oturan Bahar Candan, yine rahat durmadı. İşte Bahar Candan'ın şoke eden paylaşımı...

Murat Boz 3 Mayıs akşamı eser yenenler’le birlikte bir mekanda eğlenmiş ve geceyi Yenenler’in evinde Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle geçirmişti.

Hafta sonuna damga vuran olayın yankıları halen devam ederken, İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan yine rahat durmadı.

İŞTE BAHAR CANDAN'IN ŞOKE EDEN PAYLAŞIMI...

Bahar Candan Instagram hesabından saatini gösterir gibi yapıp tablette açık olan Murat Boz ile kendisinin bulunduğu haberin yazısını çekip videoyu paylaştı.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran, konuşma tarzı ve ağlamasıyla çok konuşulan isimlerinden biri olan yarışmacı Bahar Candan 1988 yılında doğdu. Yarışmacının daha önceki sezonlarında yarışan, ayrıca Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candan'ın kız kardeşidir. Aslen Mersin'li olan ancak İstanbul'da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim'in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, stil iddiasını devam ettirebilmek adına yarışmaya tekrar katıldı.

Bahar Candan 'Dondurma Gibisin' isimli şarkısı ve ağlama şekliyle sık sık gündeme geliyor. Şarkıyı ilk olarak İşte Benim Stilim podyumunda söyleyen Bahar Candan fenomen olmaya emin adımlarla ilerliyor.

Murat Boz - Aslı Enver aşkını bitiren Bahar Candan'dan kötü kadın pozları! / VİDEO ile ilgili etiketler Bahar Candan Murat Boz Aslı Enver olaylı gece murat boz aldattı ınstagram paylastı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.