Murat Başoğlu’nun abisi hakkında şok iddia!

Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu arasında yaşandığı konuşulan yasak ilişki gündemdeki yerini koruyor. Ortaya atılan yeni iddia skandala başka bir boyut kazandırdı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; tüm bu yaşananlar sonrası sessiz kalan ağabey Tahir Mahir Başoğlu'nun, geçmişte bir taciz olayına adının karıştığı ve bunun ortaya çıkmasını istemediği için sessiz kaldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde "Ben de olayları basından takip ediyorum” diyen ağabey Başoğlu'nun, Balıkesir Okul Sporları İl Sorumlusu olduğu dönemde bir kız öğrencisine tacizde bulunduğu ve davanın halen devam ettiği öne sürüldü.

Konuyla ilgili cevap hakkını kullanması için aranan Tahir Başoğlu, iddiaları yalanlamak yerine sessiz kalmayı tercih etti.

Murat Başoğlu’nun abisi hakkında şok iddia! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu burcu başoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.