Öz yeğeniyle öpüşürken yakalanan Murat Başoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Özel hayatıyla magazin sayfalarına konu olmaya devam eden Murat Başoğlu 2003 yılında Hande Bermek ile hayatını birleştiren Murat Başoğlu’nun yaşı, kariyeri ve evliliğinin detayları merak ediliyor. Peki Murat Başoğlu kimdir, kaç yaşında?

Murat Başoğlu'nun eşini aldattığı iddiaları bir anda magazin gündemine oturdu. Sabah Şekerleri programıyla ünlenen kişisel yaşamı, neler yaptıkları merak edilmeye başlandı. İşte Murat Başoğlu kimdir? Kaç yaşında? İşte merak edilen soruların cevabı...

murat-basoglu-nereli_1

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR?

Türk sunucu, manken, oyuncu ve iş adamı Murat Başoğlu, 1968 yılında doğdu. Aslen İzmirli olan Murat Başoğlu, Sabah Şekerleri adlı televizyon programıyla adını duyurdu. Çeşitli programlarda sunuculuğun yanı sıra oyunculuk ve mankenlik te yaptı. 2011 yılında Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu ile "Benzemez Kimse Sana" programının sunuculuğunu üstlendi, 3 sezon boyunca süren bu programa esprileriyle damga vurduç 2014 yapımı Patron Mutlu Son İstiyor filminde Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Erkan Can gibi isimlerle çalıştı. En son Çilek Kokusu dizisinin kadrosunda yer alan Murat Başoğlu, bu dizide Sinan karakterine hayat verdi. 2003’te hayatını işadamı Ayhan Bermek'in kızı Hande Bermek ile birleştiren Murat Başoğlu'nun bu evlilikten Can adında bir oğlu var.

KARİYERİ

Iste Benim Stilim (Konuk Jüri) 2017
Benzemez Kimse Sana (Sunucu) 2012-2013-2015
Çilek Kokusu (Sinan) 2015
Arkadaşım Hoşgeldin (Konuk) 2014
Analı Oğullu, (Haluk) 2014 Tv Dizisi
Senden Önce, Kısa Film, 2014
Patron Mutlu Son İstiyor, (Faruk) Sinema Filmi, 2014
Makber, (Nihat) TV Dizisi, 2010
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi TV Dizisi
3. Sezon (Ercümentin Adamı) 2012
2. Sezon (Ercümentin Adamı) 2011
1. Sezon (Ercümentin Adamı) 2010
Tatlı İntikam (Metin) TV Dizisi, 2007
Zeybek Ateşi (Ali Karabulut) TV Dizisi, 2002
90-60-90 (Arda) TV Dizisi, 2001
Nilgün (dizi) (Ömer) TV Dizisi, 1999
Nilgün (film) (Ömer) Sinema Filmi, 1999
Bizim Mahalle (Tamer) TV Dizisi, 1993

Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddiaları sonunda kesinleşti.

wrwrqwrqrw_1

NELER OLDU?

Sabah Şekerleri programı ile ünlenen Murat Başoğlu, Temmuz ayında Bodrum açıklarındaki teknesinde bir kadınla öpüşürken görüntülendi, fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü.

Kısa bir süre sonra Murat Başoğlu'nun yanındaki kadının abisi Tahir Mahir Başoğlu'nun kızı Burcu Başoğlu olduğu iddia edilmiş, ünlü sunucu ise iddiaları kesin bir dille yalanlayarak "İsmini bie bilmediğim yabancı bir kadın" açıklaması yaptı. Balıkesir'de yaşayan ve öğretmenlik yapan abi Tahir Mahir Başoğlu'nun kardeşi Murat Başoğlu ve kızıyla çektirdiği bir fotoğraf ortaya çıktı. Aile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Tahir Mahir Başoğlu, fotoğrafı "Kızım ve kardeşim Balıkesir fotoğrafı yemeye gelmiş." notuyla paylaştı.

Yaşananlar karşısında ne yapacağı merak edilen Hande Bermek ise duygularını "Sadece bir insan değil, bir kadın, bir eş ve en önemlisi bir anne olarak yaşanan bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum. Cevap vermem için biraz zamana ihtiyacım var'' sözleriyle özetledi.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Murat Başoğlu, son olarak Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda "Bak bakalım Burcu ve eşi boşandılar mı? Boşanınca yap haberini. Ayrıca belki de boşanırlar, bilemem... Kendi aralarında kavga mı ediyorlar, ne yaşıyorlar bilemem ki... Üç ay sonra boşanırlar belki, ne bileyim ben, konuyu buna bağlamanın alemi yok" diyerek kafaları karıştırdı.

BURCU BAŞOĞLU KABADAYI KİMDİR?

Burcu Klinik Psikolog bir anne ve Profesyonel Atlet bir babanın tek çocuğu. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu.

Son 9 senesi Dell ve Lenovo gibi uluslararsı teknoloji devlerinde yöneticilik olmak üzere 15 yıl bilişim sektöründe çalıştı.

2011 yılında iş stesinden uzaklaşmak için yaptığı arayışları sırasında yogayla tanıştı.

Koh Samui Tayland’da Vikasa Yogada katıldığı yoga kampı ve inziva sonrasında yogada derinleşmesini sağlayacak bir eğitim ararken Çelen ile yollarının keşismesi sayesinde Çelen Arıman & Deniz Bağan ile Yoga Allience onaylı 200 saat Hatha Yoga Eğitmenlik Eğitimine katıldı.

2015 yılı itibariyle kurumsal hayata veda edip, tam zamanlı yoga eğitmeni olarak çalışmaya başladı.

2016 yılında Berra Sertel’den 200 saat Yoga Eğitmenlik eğitimi aldı ve yine 2016 yılında Budokon University Miami’de Cameron Shayne’den Calisthenics Eğitmenlik Eğitimini tamamladı, yoga, MMA (Mixed Movement Arts) ve yaşam sanatı üzerine eğitimler aldı ve öğrencisi olmaya devam ediyor.

Burcu Başoğlu Kabadayı, nişanına ve düğününe katılan Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek’in de yer aldığı altta görülen kareyi sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Öz yeğeniyle öpüşürken yakalanan Murat Başoğlu kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Murat Başoğlu manken İzmir Ezgi Mola İhanet tekne Tolga Çevik hande bermek yeğeni burcu başoğlu kabadayı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.