Murat Başoğlu, gelen tepkilere dayanamayıp Türkiye'yi terk etti!

Bodrum açıklarında sürat teknesine bir kadınla öpüşürken görüntülendikten sonra öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı iddia edilen sunucu Murat Başoğlu, çareyi yurt dışına gitmekte buldu.

Yasak aşk skandalının gündeme geldiği ilk günden beri Bodrum’daki evinden ayrılmayan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ve çocuğuyla birlikte yaşamaya devam ediyordu. Ancak her gün yeni bir haberle manşetlerde yer almasının ardından büyük baskı altına girdi.

Son olarak Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, 49 yaşındaki sunucu hakkında soruşturma başlatmıştı. Başsavcılık, "Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır" açıklamasını yapmıştı.

"GEREKEN AÇIKLAMAYI AVUKATIM YAPACAK"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; bu gelişmenin ardından Murat Başoğlu, Türkiye’yi terk etti. Yunanistan’a giden Başoğlu, konuya yönelik sorularını yanıtsız bıraktı. Ünlü sunucu, “Kaçtığınız doğru mu? Yunanistan’da bulunduğunuz bilgisine ulaştık” diyen muhabire, "Gereken açıklamayı avukatım yapacak" demekle yetindi.

ENSEST SKANDALI FETÖ PARALARINI ALMAK İÇİN HAZIRLANAN BİR TEZGAH MI?

Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu Kabaday arasındaki ensest ilişki günlerdir Türkiye'nin gündemine otururken, olayla ilgili çok çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu'nun Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Magazin" programında yaptığı açıklamalar olay yarattı.

Ali Eyüpoğlu, ensest ilişki skandalının aslında FETÖ ile bağlantılı bir kumpas olabileceğini ima etti.

Eyüpoğlu; "FETÖ firarisi kayınpeder Ayhan Bermek mal varlığını, koruma altına almak için damadının üzerine yaptı." iddiasında bulundu.

Programda, Murat Başoğlu'nun da FETÖ'nün kirli parasını, kendisi üzerine yapılan mal varlığını Burcu Başoğlu Kabadayı üzerine aktararak aklamaya çalıştığı öne sürüldü.

Murat Başoğlu, gelen tepkilere dayanamayıp Türkiye'yi terk etti! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu Yunanistan Bodrum hande bermek gidiyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.