Müjde Ar yıllar sonra ekranlara dönüyor!

Türk sinemasının efsane oyuncusu Müjde Ar, yıllar sonra bir dizide oynayacak. Usta isimlerin yer alacağı dizinin kadrosu şampiyonlar ligi gibi.

Puhutv’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan “Şahsiyet”, son yılların en iddialı kadrosunu sıra dışı rollerde bir araya getirdi. Ay Yapım’ın heyecanla beklenen yeni internet dizisi “Şahsiyet”in oyuncularına Müjde Ar da eklendi.

SIRA DIŞI BİR ROL OYNAYACAK!

Yakında puhutv’de yayınlanmaya başlayacak olan “Şahsiyet”de Müjde Ar, birbirinden usta oyuncularla kamera karşısına geçecek. Yıllar sonra televizyona dönen Müjde Ar, dizide sıra dışı bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ KADRO

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yapacağı “Şahsiyet”in senaryosu ise Hakan Günday’a ait. Şahsiyet’in heyecanla beklenen hikayesinde Cansu Dere, Haluk Bilginer, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk ve Ayhan Kavas rol alacaklar.

Müjde Ar yıllar sonra ekranlara dönüyor! ile ilgili etiketler Müjde Ar puhu tv şahsiyet kadro konusu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.