Muharrem İnce'nin Genel Başkan adaylığı için Kılıçdaroğlu'dan flaş hamle!

165 imzayla CHP'nin genel başkanlık adayı için Kılıçdaroğlu'yla yarışan Muharrem İnce'nin adaylığı tehlikeye düştü. Muharrem İnce, "İmza sıkıntım yok. Bu iddialara inanmayın" dedi. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ise yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun mükerrer görünen 49 oyun, Muharrem İnce'ye yazılması ve İnce'nin adaylığının geçerli olması için Başkanlık Divanı'na başvurduğunu açıkladı.

Parti tüzüğüne göre en az 127 delegenin imzasıyla CHP genel başkanlığına aday olunuyor. CNN Türk muhabiri Ünal Kaya'nın aldığı bilgiye göre Divan, Muharrem İnce'nin topladığı imzalardan 49'unun mükerrer olduğunu tespit eti.

GÜRSEL TEKİN'DEN AÇIKLAMA

Tekin, "Aşılır. Aşılmayacak şey değil. Çoklu adaylarda zaman zaman bilerek ya da bilmeyerek imza verilebiliyor. Bu isimlere hangi ismi seçtiği sorulacak. Sayın Genel Başkan'ı da tanıyorum. Büyük ihtimalle sorun çözülecek." dedi.

MUHARREM İNCE'DEN AÇIKLAMA

İnce ise imza kriziyle ilgili olarak, "İmza sıkıntım yok. Divan Başkanı beni aday olarak çağırdı, konuşmamı yaptım. Ne imzası? Bırakın bunları. Sandıklar açıldıktan sonra görüşürüz" dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'DAN BAŞKANLIK DİVANINA BAŞVURU

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ise yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun mükerrer görünen 49 oyun, Muharrem İnce'ye yazılması ve İnce'nin adaylığının geçerli olması için Başkanlık Divanı'na başvurduğunu açıkladı. Tezcan, "Resmi açıklamayı Başkanlık Divanı yapacak ama iki adayımız var" dedi.

BAŞKANLIK DİVANI KARARINI AÇIKLADI

Başkanlık Divanı Muharrem İnce'nin adaylığının geçerli olduğunu açıkladı.

Muharrem İnce'nin Genel Başkan adaylığı için Kılıçdaroğlu'dan flaş hamle! ile ilgili etiketler Muharrem İnce genel başkan aday imza
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.