Monaco’dan Mbappe atağı…

Monaco yönetimi, Kylian Mbappe’nin kontratını uzatmak istiyor.

Monaco yönetimi, Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer listesinde ilk sırada bulunan Kylian Mbappe ile kontrat uzatma görüşmelerine başladığını açıkladı.

Monaco Başkan Yardımcısı Vadim Vasilyev, görüşmelerin olumlu sonuçlanacağı konusunda umutlu konuştu.

19761278_1331177206995010_218396668935012352_n

Astronomik teklifler almalarına karşın Mbappe’nin 2019’daki sözleşmesini uzatmak istediklerini söyleyen Vasilyev, “Mbappe’ye düşünmesi için zaman tanıdık. Sonuçta üzerinde büyük bir medya baskısı var. Kylian’ın henüz 18 yaşında olduğunu herkese bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi.

İspanyol Marca gazetesi önceki gün Real Madrid ile Monaco’nun Mbappe’nin transferi konusunda 180 milyon Euro karşılığında prensipte anlaştığını öne sürmüştü.

Bu arada Monaco başkan yardımcısı, birçok kulübün transfer listesinde bulunan Lemar ve Fabinho’nun da takımdan ayrılmalarının söz konusu olmadığını vurguladı.

Monaco’dan Mbappe atağı… ile ilgili etiketler Monaco Real Madrid Sözleşme mbappe
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.